Terug naar overzicht

Project Glazenwagen - verduurzaming

Hoorn | Risdam-Zuid

Over dit project

Intermaris gaat woongebouw de Glazenwagen verduurzamen. Aannemer Van der Leij is gekozen om het werk uit te voeren. De aannemer onderzoekt nu op welke manier ze de werkzaamheden gaan uitvoeren. Tijdens de onderzoeken kijkt de aannemer naar de duur van de werkzaamheden en de overlast voor de bewoners. Bewoners blijven tijdens de verduurzaming in hun woning wonen.


Er komt een Sociaal Plan voor de GlazenwagenSamen met de Meedenkgroep neemt Intermaris de komende periode het Basis Sociaal Plan door. Daarna bespreken we de werkzaamheden met elkaar. Het plan werken we uit tot een “Verduurzamingsvoorstel Glazenwagen”. In dit voorstel staan de rechten en plichten van zowel de bewoners als Intermaris. We maken afspraken over de communicatie, vergoedingen en rustige plekken tijdens de uitvoering van de werkzaamheden door de aannemer. Ook staat in het plan hoe we met bewoners omgaan.

Samen met de Meedenkgroep maken we eerst nog een paar keuze
Denk hierbij aan vloertegels, wandafwerking en de kleuren van de entree. De leden van de Meedenkgroep vertegenwoordigen alle bewoners van de Glazenwagen zo goed mogelijk. In de nieuwsbrief van november 2021 stelt de Meedenkgroep zich voor.

 

Film
Deze film laat zien wat u te wachten kan staan als u een renovatie of verduurzaming meemaakt. Het geeft overlast. Dat is niet leuk, maar heeft als doel een fijne woning. Een woning die weer van deze tijd is. Energiezuinig, betaalbaar en comfortabel wonen. Samen met de bewoners werken we aan verbetering en vooruitgang.

 

Reparaties wachten niet op de verduurzaming
Bewoners hoeven niet te wachten met het melden van een reparatie. Reparatieverzoeken kunnen kan u altijd doorgegeven via Mijn Intermaris of aan het Klantcontactcentrum op telefoonnummer 088 25 20 100.  

Heeft u vragen en/of opmerkingen over dit project?
Dan kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 088 25 20 100 of via duurzaamwonen@intermaris.nl

Nieuwsbrieven
September 2021
November 2021

Update: 19-01-2022


Algemeen

  • Wijk Risdam-Zuid
  • Plaats Hoorn

Planning

  • Status 1e helft 2022
  • Planning voorbereiding
  • Locatie op kaart