Digitaal klantenpanel

Uw mening is belangrijk voor ons. Als wij weten wat u van bepaalde zaken vindt, kunnen wij u (en andere huurders) in de toekomst nog beter van dienst zijn. Dus laat uw stem horen, via ons Digitaal klantenpanel!

Intermarisvraagt.nl: uw mening telt!
Intermarisvraagt.nl is het online klantenpanel van Intermaris. Het panel is toegankelijk voor alle huurders van Intermaris.  Als lid van Intermarisvraagt.nl kunt u via het klantenpanel uw mening geven over uiteenlopende onderwerpen, waarmee u als klant van Intermaris te maken heeft. Bijvoorbeeld over waardering voor uw woning en de dienstverlening van Intermaris. Maar ook zijn wij nieuwsgierig naar actuele zaken die in uw buurt spelen.

Doet u mee?
Uw antwoorden helpen ons om uw belangen nog beter te behartigen, om onze dienstverlening te verbeteren en om meer te weten te komen over wat u vindt van uw woning. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de uitkomsten van de onderzoeken. Ook vertellen wij u wat we er mee gaan doen. Kortom: wij hebben u nodig! Wij stellen het zeer op prijs als u zich inschrijft voor Intermarisvraagt.nl. Doet u mee?

Klik hier om naar ons digitaal klantenpanel te gaan.