Onderhoudsplanning

Wij vinden het belangrijk dat uw woning in goede staat verkeert. Nu en later. Wij voeren er daarom planmatig onderhoud aan uit. 

Wat is planmatig onderhoud?
Planmatig onderhoud omvat geplande onderhoudswerkzaamheden, zoals schilderwerk aan de buitenzijde en werkzaamheden aan het dak en de gevel. Wij voeren deze werkzaamheden vaak bij verschillende woningen gelijktijdig uit.

Bekijk het online overzicht van onze onderhoudswerkzaamheden voor 2017

Uw woning opgeknapt? Vooraf ontvangt u alle informatie
Voordat we met het onderhoud beginnen, informeren wij u schriftelijk. Zo hoort u welke werkzaamheden wij verrichten en in welke periode we deze (laten) uitvoeren.

Leiden de werkzaamheden tot huurverhoging?
Sommige onderhoudswerkzaamheden hebben een (geringe) huurverhoging tot gevolg. Bijvoorbeeld als we een cv-ketel vervangen door een hr-ketel. Of als we isolatieglas, vloer- of dakisolatie aanbrengen. Maar ook het plaatsen van een nieuw of groter dakraam heeft gevolgen voor uw huurprijs. Uiteraard informeren wij u hierover vooraf.

Vragen of opmerkingen?
Heeft u een vraag of opmerking over planmatig onderhoud? Klik hier en laat het ons weten!

Groot onderhoud
Bij groot onderhoud voeren wij verschillende onderhoudswerkzaamheden, zoals keukenvervanging, doucherenovatie of het aanbrengen van een cv-installatie, in één keer in een woning uit. Dit gebeurt complexmatig; wij pakken dan verschillende woningen van hetzelfde type in één keer aan.

Nieuwsgierig naar onze geplande projecten? Klik hier.

Veelgestelde vragen

Onderhoud 2017

Nieuwsgierig naar de geplande onderhouds- werkzaamheden voor het komende jaar? Klik hier voor de geplande onderhoudsprojecten voor 2017.

Onderhoud in de praktijk

Bent u benieuwd hoe het onderhoud in de praktijk wordt ervaren? Klik dan hier.