Check huurbevriezing of verlaging

Wat is de hoogte van uw toeslaghuur?*
De hoogte van uw toeslaghuur kunt u vinden in uw huurverhogingsbrief

Geen huurbevriezing of huurverlaging.

U vulde in dat uw toeslaghuur lager is dan € 607,46 per maand. Met deze huurprijs komt u niet in aanmerking voor huurbevriezing of huurverlaging. Bij een hogere toeslaghuur kan dit soms wel.

Hoeveel personen staan ingeschreven op uw woonadres?*

Geen huurbevriezing of huurverlaging.

U vulde in dat u met 3 of meer personen staat ingeschreven op uw woonadres en dat uw toeslaghuur lager is dan
€ 651,03 per maand. Hiermee komt u niet in aanmerking voor huurbevriezing of huurverlaging. Met een hogere toeslaghuur kan dit soms wel.

Ontvangt u huurtoeslag in 2019?*
Welke situatie is van toepassing in 2019?*

U kunt huurbevriezing aanvragen.

U vulde in dat uw toeslaghuur tussen de € 651,04 en € 720,42 per maand ligt en u in 2019 huurtoeslag ontvangt. Hiermee komt u in aanmerking voor huurbevriezing. Uw huur wordt dan de maand nadat uw aanvraag binnen komt, aangepast naar het bedrag van vóór de huurverhoging. Vul het aanvraagformulier in en upload de benodigde documenten.

Geen huurbevriezing of huurverlaging.

U vulde in dat uw toeslaghuur tussen de € 651,04 en € 720,42 per maand ligt en u geen huurtoeslag ontvangt in 2019. Hiermee komt u niet in aanmerking voor huurbevriezing of huurverlaging.

U kunt huurbevriezing aanvragen.

U vulde in dat uw toeslaghuur hoger is dan € 720,42 per maand en u in 2019 huurtoeslag ontvangt. Hiermee komt u in aanmerking voor huurbevriezing. Uw huur wordt dan de maand nadat uw aanvraag binnen komt, aangepast naar het bedrag van vóór de huurverhoging. Vul het aanvraagformulier in en upload de benodigde documenten

Geen huurbevriezing of huurverlaging.

U vulde in dat uw toeslaghuur hoger is dan € 720,42 per maand en u geen huurtoeslag ontvangt in 2019.  Uw inkomen is te hoog voor huurtoeslag. Hiermee komt u niet in aanmerking voor huurbevriezing of huurverlaging.

U kunt huurverlaging aanvragen.

U vulde in dat uw toeslaghuur hoger is dan € 720,42 per maand en u in 2019 geen huurtoeslag ontvangt, maar wel recht heeft op huurtoeslag. Hiermee komt u in aanmerking voor huurverlaging. Uw toeslaghuur wordt verlaagd tot € 719,00 per maand, zodat u huurtoeslag kunt aanvragen.

Vul het aanvraagformulier in.

Geen huurbevriezing of huurverlaging.

U vulde in dat uw toeslaghuur tussen de € 607,47 en € 651,03 per maand ligt en u in 2019 geen huurtoeslag ontvangt. Hiermee komt u niet in aanmerking voor huurbevriezing of huurverlaging.

 

U kunt huurbevriezing aanvragen.

U vulde in dat uw toeslaghuur tussen de € 607,47 en € 651,03 per maand ligt en u in 2019 huurtoeslag ontvangt. U staat met 1 of 2 personen ingeschreven op uw woonadres. Hiermee komt u in aanmerking voor huurbevriezing. Uw huur wordt dan de maand nadat uw aanvraag binnen komt, aangepast naar het bedrag van vóór de huurverhoging.

Vul het aanvraagformulier in en upload de benodigde documenten.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden