Huurovereenkomst

Als nieuwe huurder van Intermaris krijgt u een huurovereenkomst met de Algemene Huurvoorwaarden Zelfstandige Woonruimte, zoals die gelden voor onze corporatie. Omdat de huurovereenkomst een uitgebreid document is met veel wettelijke tekst, geven we op deze website de hoofdlijnen op een overzichtelijke wijze weer. Wanneer er verschil van mening is tussen huurder en verhuurder, is de tekst van de officiële huurovereenkomst het uitgangspunt. We plaatsen hieronder de laatste versie van de Algemene Huurvoorwaarden. Wilt u de versie hebben die bij uw huurcontract hoort, dan kunt u ons mailen of bellen.

Algemene Huurvoorwaarden Zelfstandige Woonruimte

In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de corporatiebranche. Deze veranderingen zijn van invloed voor zowel de huurder als de verhuurder. Daarom hebben we onze Algemene Huurvoorwaarden Zelfstandige Woonruimte in maart 2017 opnieuw vastgesteld.

Ingangsdatum huur

De huur van een woning, garage of bedrijfsruimte kan op iedere werkdag van de maand ingaan. U betaalt huur vanaf de dag dat u de huurovereenkomst ondertekent.

Huurcontract wijzigen?

Wilt u uw huurcontract wijzigen? Download in de rechterbalk het formulier voor uw wijziging of haal het op bij één van onze vestigingen.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden