Zelf Klussen

U wilt uw woning graag naar uw eigen smaak inrichten of aanpassen. Dat kan! Wij laten u hierin vrij en geven u graag deskundig advies. Wel zijn er enkele voorwaarden. Want behalve met u willen we uiteraard rekening houden met andere (nieuwe) huurders. Wij hebben verschillende uitgangspunten op een rij gezet, waarmee u de klus op een prettige manier klaart.

Voordat u begint…

Voordat u aan de slag gaat, is het goed om met twee zaken rekening te houden. Zo is het belangrijk dat u veranderplannen altijd vooraf schriftelijk aan ons doorgeeft. Verder is het goed om te weten dat wat u zelf verbouwt, u ook zelf onderhoudt.

Alles wat u wilt weten over klussen

Wat mag en kunt u doen om uw woonwensen te verwezenlijken? Hoe bereidt u zich voor en waar moet u tijdens het klussen rekening mee houden? Het staat beschreven in onze kwaliteitseisen Zelf Aangebrachte Veranderingen. U kunt deze hieronder downloaden. 

Toestemming 

Voor onroerende veranderingen moet toestemming worden gevraagd. Hiervoor is een aanvraagformulier beschikbaar. De voorwaarden staan beschreven in de kwaliteitseisen Woningverbetering. Het aanvraagformulier vindt u in de rechterkolom en de kwaliteitseisen vindt u hieronder. Deze zijn ook telefonisch te bestellen of op te halen bij onze vestigingen. Ook voor het aanbrengen van roerende goederen, zoals laminaatvloeren, zonneschermen en (schotel)antennes, is toestemming nodig.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden