Zelf Klussen

U wilt uw woning graag naar uw eigen smaak inrichten of aanpassen. Dat kan! Wij laten u hierin vrij en geven u graag deskundig advies. Wel zijn er enkele voorwaarden. Want behalve met u willen we uiteraard rekening houden met andere (nieuwe) huurders. Wij hebben verschillende uitgangspunten op een rij gezet, waarmee u de klus op een prettige manier klaart.

Voordat u begint…

Voordat u aan de slag gaat, is het goed om met twee zaken rekening te houden. Zo is het belangrijk dat u veranderplannen altijd vooraf schriftelijk aan ons doorgeeft. Verder is het goed om te weten dat wat u zelf verbouwt, u ook zelf onderhoudt.

Alles wat u wilt weten over klussen

Wat mag en kunt u doen om uw woonwensen te verwezenlijken? Hoe bereidt u zich voor en waar moet u tijdens het klussen rekening mee houden? Het staat beschreven in onze kwaliteitseisen Zelf Aangebrachte Veranderingen. U kunt deze hieronder downloaden. 

Toestemming 

Voor onroerende veranderingen moet toestemming worden gevraagd. Hiervoor is een aanvraagformulier beschikbaar. De voorwaarden staan beschreven in de kwaliteitseisen Woningverbetering. Het aanvraagformulier vindt u in de rechterkolom en de kwaliteitseisen vindt u hieronder. Deze zijn ook telefonisch te bestellen of op te halen bij onze vestigingen. Ook voor het aanbrengen van roerende goederen, zoals laminaatvloeren, zonneschermen en (schotel)antennes, is toestemming nodig.