Leefbaarheid

Intermaris is een volkshuisvester: wij verhuren goede betaalbare woningen aan mensen met een lager inkomen. Dat goed doen is precies wat onze huurders van ons verwachten. Maar wonen is meer dan alleen een dak boven het hoofd. Het gaat ook om een schone en veilige woonomgeving. Een aantrekkelijke buurt met voorzieningen bepaalt hoe prettig je woont.

Daarom hebben wij regelmatig in de wijken waar onze bewoners wonen contact met gemeenten, maatschappelijke organisaties en bewoners. Wij signaleren eventuele kwesties en pakken deze tijdig op. Agenderen in plaats van regisseren. Iedereen vanuit een eigen verantwoordelijkheid.

Schoon, heel, veilig

Wij spreken onze huurders aan op goed huurderschap. Wij spreken de gemeente aan op de woonomgeving. Wij zijn verantwoordelijk voor de woning en het woongebouw: schoon, heel en veilig.

De tijd dat de woningcorporatie het allemaal even komt regelen in de wijk is voorbij. Natuurlijk steken wij ook zelf de handen uit de mouwen. Maar wonen is niet het exclusieve domein van de corporatie. Iedereen heeft zijn taak en verantwoordelijkheid; de corporatie, bewoners, gemeente en maatschappelijke organisaties.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden