Leefbaarheidsfonds Intermaris

Intermaris heeft een Leefbaarheidsfonds. Het Leefbaarheidsfonds is een budget dat wij beschikbaar stellen voor activiteiten of andere initiatieven van huurders die de woonomgeving verbeteren of de sociale cohesie versterken.

Alle huurders van Intermaris kunnen een aanvraag doen bij het Leefbaarheidsfonds

Alle huurders van Intermaris kunnen een aanvraag doen bij het Leefbaarheidsfonds, behalve als een huurder een huurachterstand heeft of wanneer er sprake is van betalingsproblemen. Dan kan er geen aanvraag worden gedaan. De aanvrager dient zelf betrokken te zijn bij het initiatief.

Het initiatief moet bijdragen aan het verbeteren van de woonomgeving of aan de sociale cohesie

Denk hierbij bijvoorbeeld aan middelen om een evenement te organiseren (tenten, stoelen, opklaptafels, springkussenattributen). Of aan een project voor gezamenlijke groenwerkzaamheden, waarbij een bijdrage uit het fonds gebruikt kan worden voor het aanschaffen van bijvoorbeeld gereedschap, plantenbakken of een container.

Aanvragen met een commercieel karakter worden niet gehonoreerd. Ook voor eten, drinken, de inhuur van artiesten of het organiseren van een receptie kunt u geen bijdrage krijgen uit het Leefbaarheidsfonds.

U kunt een aanvraag doen voor een bijdrage uit het Leefbaarheidsfonds via onderstaand formulier

Uw aanvraag wordt beoordeeld door een wijkconsulent van Intermaris. Het kan handig zijn om voorafgaand een begroting op te stellen. Wacht u onze reactie af voordat u aan de slag gaat.

Krijgt u een bijdrage uit het Leefbaarheidsfonds? De financiële verwerking kan soms enige tijd duren. Na afloop dient u de betaalbewijzen en kassabonnetjes aan de wijkconsulent van Intermaris te sturen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden