Terug naar overzicht

D'Grote Frank - renovatie

Purmerend | Wheermolen-Oost

Over dit project

De flat D’Grote Frank is de derde flat in een reeks vernieuwingen voor de wijk. Na de D’Rode Garrels en D’Blauwe Gouwe zijn we ook hier met de Bewonersgroep van de flat in gesprek.

Aannemer Hemubo gaat de huidige woningen renoveren. Wat er in de onderste rand van de flat komt is nog niet bekend.


Sociaal Plan D’Grote Frank
Samen met de Bewonersgroep van de flat gaat Intermaris de komende periode het Basis Sociaal Plan Renovatie doornemen. Daarna bespreken we de werkzaamheden met elkaar. Huurdersvereniging InterWhere is aanwezig bij de gesprekken voor hulp en advies.

Aannemer Hemubo voert de werkzaamheden uit  
Bewoners blijven tijdens de renovatie in hun woning wonen. Hemubo heeft veel ervaring met het renoveren van woningen waarbij bewoners nog in de woning wonen. De vier flats aan de Mercuriusweg, de Bernard Zweersstraat en de Rudolf Garrelsstraat zijn ook door Hemubo gerenoveerd. Op 1 november start Hemubo met de werkzaamheden van D’Blauwe Gouwe.  

Maak een digitale wandeling
Volg ook de andere plannen in de wijk! Op onze website www.wijwheermolen.nl delen wij een interactieve kaart van Wheermolen-Oost. Wandel door het Wheermolen-Oost van de toekomst en zie welke ideeën we hebben voor het opknappen van de wijk.

Tot slot
Heeft u vragen en/of opmerkingen over dit project? Dan kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer 088 25 20 100 of via wheermolenoostintermarisnl 

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief 1 - september 2021

Troep of vernielingen op straat?
Meld het via de Mijngemeente-app van de gemeente met uw smartphone: www.purmerend.nl.

 

Laatste update: 26-10-2021


Algemeen

  • Wijk Wheermolen-Oost
  • Plaats Purmerend

Planning

  • Status voorbereidingsfase
  • Partijen

  • Aannemer Hemubo