Terug naar overzicht

Bernard Zweersstraat

Purmerend | Wheermolen-Oost

Over dit project

Voorbereiding
Met de ervaring van de werkzaamheden op de Mercuriusweg wil Intermaris in de eerste helft van 2019 ook bij de Bernard Zweersflat aan de slag. De werkzaamheden bij de Bernard Zweersflat zullen plaatsvinden in bewoonde staat, net als bij de Mercuriusweg.  

Bewonersgroep & Sociaal Plan
De Bewonersgroep is een kleine afvaardiging van zeven personen uit de Bewonerscommissie van de flat. Na de zomer 2018 maakte Intermaris kennis met de Bewonersgroep. In het voorbereidingstraject werkt Intermaris samen met de Bewonersgroep aan een Sociaal Plan waarin de rechten en plichten van zowel de bewoners als Intermaris staan.

Na goedkeuring van het bestuur van Intermaris op het totale plan (Sociaal Plan en werkzaamheden) en het budget, leggen we het Sociaal Plan aan alle bewoners voor. We streven ernaar om het Sociaal Plan en de werkzaamheden in het voorjaar 2019 te presenteren. Het Sociaal Plan gaat in na instemming van minimaal 70% van de bewoners.

Tot slot
Heeft u vragen en/of opmerkingen over dit project? Dan kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer 088 25 20 100 of via b.zweersstraat@intermaris.nl. Meer informatie over zelf klussen vindt u in de brochure ZAV.

Nieuwsbrief
September 2018 nr.1

Film
Deze film laat zien wat je te wachten kan staan als je een renovatie meemaakt. Het geeft overlast, geluid, ellende… met als doel een fijne woning, weer van deze tijd. Energiezuinig, betaalbaar en comfortabel wonen. Samen met de bewoners werken we aan verbetering en vooruitgang.
 


 

 

 


Algemeen

 • Wijk Wheermolen-Oost
 • Plaats Purmerend

Planning

 • Status in ontwikkeling
 • Planning Projectomvang 96 woningen in voorbereiding
 •  
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden