Terug naar overzicht

Bernard Zweersstraat

Purmerend | Wheermolen-Oost

Over dit project

Met de ervaring van de werkzaamheden op de Mercuriusweg ging Intermaris ook aan de slag bij de Bernard Zweersflat. De werkzaamheden bij de Bernard Zweersflat vinden net als bij de Mercuriusweg plaats in bewoonde staat.

Bewonersgroep & Sociaal Plan
De Bewonersgroep is een kleine afvaardiging uit de Bewonerscommissie van de flat. Na de zomer 2018 maakte Intermaris kennis met de Bewonersgroep. In het voorbereidingstraject werkte Intermaris samen met de Bewonersgroep aan een Sociaal Plan waarin de rechten en plichten van zowel de bewoners als Intermaris staan. Ook tijdens de werkzaamheden is er nauw contact met de groep.

Na goedkeuring van het bestuur van Intermaris op het totale plan (Sociaal Plan en werkzaamheden) en het budget, legden we het Sociaal Plan aan alle bewoners voor.
Donderdag 21 februari was de inloopbijeenkomst waar de bewoners vragen konden stellen aan de aannemer Hemubo, Wonen Plus en Intermaris. De inloopbijeenkomst was druk bezocht en er was een goede sfeer.
98% van de bewoners ging akkoord met de plannen en aannemer Hemubo ging op 13 mei van start met de werkzaamheden.

Tot de bouwvak voert Hemubo de ‘verticale werkzaamheden’ uit. Elke dag start de aannemer de werkzaamheden bij zes boven elkaar gelegen woningen. Als alle verticale werkzaamheden zijn uitgevoerd start Hemubo na de bouwvak de horizontale werkzaamheden, per verdieping. Als alle werkzaamheden in de woningen zijn afgerond vinden er nog werkzaamheden plaats in de algemene ruimten van de flat.

Tot slot
Heeft u vragen en/of opmerkingen over dit project? Dan kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer 088 25 20 100 of via b.zweersstraat@intermaris.nl. Meer informatie over zelf klussen vindt u in de brochure ZAV.

Nieuwsbrief
September 2018 nr.1
Mei 2019 nr. 2

Sociaal Plan
Sociaal Plan, januari 2019

Film
Deze film laat zien wat je te wachten kan staan als je een renovatie meemaakt. Het geeft overlast, geluid, ellende… met als doel een fijne woning, weer van deze tijd. Energiezuinig, betaalbaar en comfortabel wonen. Samen met de bewoners werken we aan verbetering en vooruitgang.

Laatste update: 03-06-2019


 

 


Algemeen

 • Wijk Wheermolen-Oost
 • Plaats Purmerend

Planning

 • Status in ontwikkeling
 • Planning start 13 mei 2019
 • Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden