Geen objecten gevonden

Naar overzicht

Holenkwartier, 20 appartementen

Hoorn | Hoorn-Noord/Venenkwartier

Aantal woningen: 20

Over dit project

 

Intermaris werkt sinds 2003 samen met Zeeman Vastgoed aan nieuwbouwplannen voor het oude Philips terrein aan de Holenweg in Hoorn. Nu, 17 jaar later, is het eindelijk zo ver dat er bouwactiviteiten zijn en dat we trots ons eerste project presenteren.

Aan de Holenweg realiseert Intermaris 20 sociale huurappartementen in een modern vormgegeven woongebouw. In stijl van het Holenkwartier, stoer, industrieel en stedelijk. Om aan te sluiten op de architectuur in de wijk is het ontwerp zo uitgewerkt dat het lijkt of er twee afzonderlijke gebouwen staan. Hierdoor komt de grootte overeen met de koopwoningen eromheen. In het woongebouw komen twee- en driekamer appartementen. Alle woningen hebben een eigen berging op de begane grond of in het woongebouw.

Wonen in Holenkwartier is wonen op een bijzondere plek. Holenkwartier biedt ruimte aan circa 320 koopwoningen en 80 sociale huurwoningen. Het gaat dan ook om een verscheidenheid aan woonvormen voor een brede en dynamische doelgroep. Zo vind je er koop- en huur appartementen, woningen met tuin of stadswoningen. In een deel van de industriële hallen worden unieke loftwoningen gerealiseerd. De architectuur en openbare ruimte wordt gevarieerd, telkens met een eigen sfeer en karakter.

Rond de zomer van 2020 wordt de bouwvergunning voor de 20 appartementen aangevraagd en we verwachten later dit jaar te starten met de bouw. Oplevering en start verhuur is nog niet bekend.

Benieuwd naar de wijk? Kijk voor meer informatie op de website van Holenkwartier.

Overige 60 sociale huurwoningen

Ook zijn we van start met Blok 14. Een uniek woonproject voor huurders met een sociaal hart. Intermaris realiseert een nieuw woongebouw met 60 sociale huurappartementen. Dat doen wij niet alleen, maar samen met onze toekomstige huurders. Doe je mee? Meld je nu aan.

 

Laatste update: 16-06-2020

 


Algemeen

 • Wijk Hoorn-Noord/Venenkwartier
 • Plaats Hoorn

Kenmerken

 • Woningtype Appartement
 • Aantal woningen 20

Planning

 • Status In ontwikkeling
 • Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden