Geen objecten gevonden

Naar overzicht

D'Rode Garrels

Purmerend | Wheermolen-Oost

Aantal woningen: 137

Over dit project

Voorbereiding 

Intermaris werkt samen met de gemeente aan een Globaal Ontwikkelplan voor de wijk Wheermolen-Oost. De flat in de Rudolf Garrelsstraat is de eerste flat in een reeks vernieuwingen voor de wijk.  

 


Aannemer Hemubo is in augustus 2020 gestart met de renovatie van de flat. De huidige woningen worden gerenoveerd en in de onderste rand van de flat komen twaalf nieuwbouw appartementen in het middenhuursegment. Dit doen we, omdat de vraag naar deze woningen stijgt in steden waar een grote druk is op de woningmarkt, zoals in Purmerend. In nieuwsbrief 2 leest u meer over de planning van de werkzaamheden.

Sociaal Plan Rudolf Garrelsstraat
Samen met de Bewonersgroep van de flat werkte Intermaris intensief samen aan een Sociaal Plan voor alle bewoners. Het sociaal plan en de werkzaamheden presenteerden wij eind mei aan alle bewoners van de flat in samenwerking met Hemubo en de Bewonersgroep. Ruim 80% van de bewoners stemt in met ons plan! Onderaan deze pagina staat de link naar het sociaal plan. Hier leest u welke afspraken wij maakten met de Bewonersgroep en wat dit voor u betekent.

We komen bij alle bewoners op huisbezoek
Op dit moment brengen onze bewonersbegeleider en de bewonerscoördinator van Hemubo een bezoek bij iedereen in de flat. Tijdens het huisbezoek beantwoorden wij alle vragen die u heeft over het sociaal plan en de renovatiewerkzaamheden. Wilt u een huisbezoek aanvragen? Stuur dan een mail naar wheermolenoostintermarisnl.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over dit project?
Dan kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 088 25 20 100 of via wheermolenoostintermarisnl. Voor vragen over de bouw of de planning neemt u contact op met Ger Klein Severt, bewonerscoördinator van Hemubo. Hij is tijdens werkuren bereikbaar op telefoonnummer 06 120 644 94. Na werktijd en in het weekend is Hemubo bereikbaar via 0900 8007.

Film
Deze film laat zien wat je te wachten kan staan als je een renovatie meemaakt. Het geeft overlast, geluid, ellende… met als doel een fijne woning, weer van deze tijd. Energiezuinig, betaalbaar en comfortabel wonen. Samen met de bewoners werken we aan verbetering en vooruitgang.

Sociaal Plan
Sociaal Plan project Rudolf Garrelsflat

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief 2 - augustus 2020
Nieuwsbrief 3 - september 2020


Algemeen

 • Wijk Wheermolen-Oost
 • Plaats Purmerend

Kenmerken

 • Woningtype Flat
 • Aantal woningen 137

Planning

 • Status Start voorbereidingsfase
 • Planning 2de helft 2020
 • Partijen

 • Aannemer Hemubo
 •  
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden