Terug naar overzicht

D'Rode Garrels - renovatie & nieuwbouw

Purmerend | Wheermolen-Oost

Over dit project

Intermaris werkt samen met de gemeente aan een Globaal Ontwikkelplan voor de wijk Wheermolen-Oost. De flat in de Rudolf Garrelsstraat is de eerste flat in een reeks vernieuwingen voor de wijk.  


Renovatie
Aannemer Hemubo is in augustus 2020 gestart met de renovatie van de flat. Aannemer Hemubo renoveerde het afgelopen jaar de woningen in de flat. De woningen hebben nieuwe kunststof kozijnen gekregen en beter geïsoleerd. Bewoners kunnen nu elektrisch koken en met de nieuwe videofoon zien wie er beneden aanbelt. 

Anders toewijzen 
Na de renovatie komen er twaalf woningen vrij in D'Rode Garrels voor nieuwe huurders (let op dit gaat niet om de nieuwe woningen op de begane grond). Deze woningen worden toegewezen aan huurders op basis van hun motivatie. We noemen dat ‘anders toewijzen’. 

Nieuwe woningen
Op de begane grond bouwen wij twaalf nieuwe woningen. De woningen bestaan uit 3-kamer appartementen met middelhoge huur. Dit doen we, omdat de vraag naar deze woningen stijgt in steden waar een grote druk is op de woningmarkt, zoals in Purmerend. De vernieuwing is gestart in september. We verwachten dat de woningen in de zomer van 2022 klaar zijn. 

De woningen worden begin volgend jaar geadverteerd. Op onze website laten wij u weten wanneer wij de woningen aanbieden.

Tot slot
Heeft u vragen en/of opmerkingen over dit project? Dan kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer 088 25 20 100 of via wheermolenoostintermarisnl.

Sociaal Plan
Sociaal Plan project Rudolf Garrelsflat

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief 2 - augustus 2020
Nieuwsbrief 3 - september 2020
Nieuwsbrief 4 - mei 2021
Nieuwsbrief 5 - oktober 2021

Troep of vernielingen op straat?
Meld het via de Mijngemeente-app van de gemeente met uw smartphone: www.purmerend.nl.

Laatste update: 26-10-2021


Algemeen

  • Wijk Wheermolen-Oost
  • Plaats Purmerend

Planning

  • Status renovatie: afgerond & nieuwbouw: in uitvoering
  • Partijen

  • Aannemer Hemubo