Terug naar overzicht

Blok 14, Holenkwartier

Hoorn

Aantal woningen: 60 appartementen

Over dit project

Sociaal & Samen in Blok 14. Doe je ook mee?

Een uniek woonproject voor huurders met een sociaal hart. Midden in hét nieuwe woon- en werkgebied van Hoorn, het Holenkwartier, realiseert Intermaris een nieuw woongebouw met 60 sociale huurappartementen. Dat doen wij niet alleen, maar samen met onze toekomstige huurders. Doe je mee? Meld je nu aan.

Blok 14 bestaat uit 49 driekamerappartementen, 4 tweekamerappartementen en 7 studio’s. Samen met je toekomstige medehuurders ga je het nieuwe woongebouw vormgeven. Van binnen en van buiten. Het is een uniek traject waar we samen op onderzoek gaan naar ieders wensen en behoeftes. Hoe wil jij wonen? En wat willen jouw toekomstige buren? Tijdens verschillende sessies gaan we aan de slag met deze en andere vragen. Over het gebouw, de appartementen en de community. Zo bepaal je samen welke gemeenschappelijke ruimtes nodig zijn en waarvoor. En ook de indeling van je appartement staat nog niet vast.

Zit jij vol met sociale ideeën en heb je zin om samen met je medebewoners aan de slag te gaan? Denk je dat wonen in Blok 14 bij je past?

Meld je aan op www.blok14.nl!


 

Laatste update: 14-09-2021


Algemeen

  • Plaats Hoorn

Kenmerken

  • Aantal woningen 60 appartementen

Locatie op kaart