Seniorenwoningen

Bent u 55 jaar of ouder en zoekt u een woning die is aangepast aan uw persoonlijke situatie? Voor nu en vooral ook voor de toekomst? Dan heeft u bij Intermaris verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een senioren-, woonzorg- of aanleunwoning. De keuze hangt uiteraard samen met uw persoonlijke situatie en wensen.

Seniorenwoningen

Een seniorenwoning is een gelijkvloerse woning. De woning is bovendien vrijwel altijd rolstoel- en rollatortoegankelijk. Wilt u in aanmerking komen voor een seniorenwoning? Dan moet u 55 jaar of ouder zijn en staan ingeschreven als woningzoekende bij Woonmatch. Heeft u geen internet? Dan kunt u natuurlijk altijd bij ons binnenlopen. Op de vestigingen staan computers waar u gebruik van kunt maken. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag. 

In Purmerend en Monnickendam kunt u voor hulp ook terecht bij WonenPlus. WonenPlus helpt u bij het inschrijven bij Woonmatch Waterland en begeleidt u bij het reageren op woningen. Meer informatie hierover leest u op de website van WonenPlus.

Woonzorg- of aanleunwoningen

Woonzorg- en aanleunwoningen liggen nabij een woonzorgcentrum. De woningen (en gemeenschappelijke ruimten) zijn rolstoeltoegankelijk en er is een alarmsysteem voor noodgevallen. Ook kunt u gebruik maken van voorzieningen van het woonzorgcentrum. Zoals een recreatieruimte, maaltijdenservice en kapsalon. Wonen in een woonzorg- of aanleunwoning is daarom praktisch én gezellig. In de rechterkolom leest u meer informatie over inschrijven voor een woonzorg- of aanleunwoning.

Geen objecten gevonden

Inschrijven woonzorg- of aanleunwoning

Hoorn

Wilt u in aanmerking komen voor een woonzorg- of aanleunwoning in Hoorn? Dan heeft u een thuiszorgindicatie of indicatie voor huishoudelijke hulp nodig en moet u ingeschreven staan bij Wilgaerden. Bel voor meer informatie met nummer 0229 28 77 30 of kijk op www.wilgaerden.nl.

Overzicht senioren- en woonzorgwoningen Hoorn

Purmerend

Heeft u interesse in een woonzorg- of aanleunwoning in Purmerend? En bent u 75 jaar of ouder? Dan kunt u zich inschrijven bij Team Wonen van de gemeente Purmerend. Voor meer informatie belt u nummer 0299 45 24 52.

Overzicht senioren- en aanleunwoningen Purmerend

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden