Seniorenwoningen

Bent u 55 jaar of ouder en zoekt u een woning die is aangepast aan uw persoonlijke situatie? Voor nu en vooral ook voor de toekomst? Dan heeft u bij Intermaris verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een senioren-, woonzorg- of aanleunwoning. De keuze hangt uiteraard samen met uw persoonlijke situatie en wensen. Wist u dat u uw woning ook kunt ruilen met een andere (sociale) huurwoning? Bekijk voor meer informatie onze pagina over woningruil

Seniorenwoningen

Een seniorenwoning is een gelijkvloerse woning. De woning is bovendien vrijwel altijd rolstoel- en rollatortoegankelijk. Wilt u in aanmerking komen voor een seniorenwoning? Dan moet u 55 jaar of ouder zijn en staan ingeschreven als woningzoekende bij Woonmatch. Heeft u geen internet? Dan kunt u natuurlijk altijd bij ons binnenlopen. Op de vestigingen staan computers waar u gebruik van kunt maken. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag. 

In Purmerend en Monnickendam kunt u voor hulp ook terecht bij WonenPlus. WonenPlus helpt u bij het inschrijven bij Woonmatch Waterland en begeleidt u bij het reageren op woningen. Meer informatie hierover leest u op de website van WonenPlus.

 

 

Woonzorg- of aanleunwoningen

Woonzorg- en aanleunwoningen liggen nabij een woonzorgcentrum. De woningen (en gemeenschappelijke ruimten) zijn rolstoeltoegankelijk en er is een alarmsysteem voor noodgevallen. Ook kunt u gebruik maken van voorzieningen van het woonzorgcentrum. Zoals een recreatieruimte, maaltijdenservice en kapsalon. Wonen in een woonzorg- of aanleunwoning is daarom praktisch én gezellig. In de rechterkolom leest u meer informatie over inschrijven voor een woonzorg- of aanleunwoning.

Geen objecten gevonden

Inschrijven woonzorg- of aanleunwoning

Hoorn

Wilt u in aanmerking komen voor een woonzorg- of aanleunwoning in Hoorn? Dan heeft u een thuiszorgindicatie of indicatie voor huishoudelijke hulp nodig en moet u ingeschreven staan bij Wilgaerden. Bel voor meer informatie met nummer 0229 28 77 30 of kijk op www.wilgaerden.nl.

Overzicht senioren- en woonzorgwoningen Hoorn

Purmerend

Heeft u interesse in een woonzorg- of aanleunwoning in Purmerend? En bent u 75 jaar of ouder? Dan kunt u zich inschrijven bij Team Wonen van de gemeente Purmerend. Voor meer informatie belt u nummer 0299 45 24 52.

Overzicht senioren- en aanleunwoningen Purmerend

Deel deze pagina