Vrije sectorwoningen

Soms biedt Intermaris woningen aan in de vrije sector. Vrije sector woningen zijn woningen met een huur boven de € 737,14. Het minimale gezamenlijk belastbaar jaarinkomen hiervoor is € 39.055 (prijspeil 2020). Voor vrije sectorwoningen kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Vrije sectorwoningen regio Hoorn en omgeving

De vrije sectorwoningen in de regio Hoorn en omgeving worden op deze pagina aangeboden. Hiervoor hoeft u niet als woningzoekende te staan ingeschreven. Deze woningen worden aangeboden volgens het principe 'Wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Intermaris houdt zich het recht voor hiervan af te wijken.

Vrije sectorwoningen regio Purmerend en omgeving

De vrije sectorwoningen in de regio Purmerend en omgeving worden aangeboden op Woonmatch Waterland. Hiervoor dient u als woningzoekende te staan ingeschreven bij Woonmatch Waterland, maar inschrijfduur is bij de toewijzing niet bepalend. Deze woningen worden namelijk aangeboden volgens het principe 'Wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Intermaris houdt zich het recht voor hiervan af te wijken. 

Geen objecten gevonden

Verschil met sociale huurwoning

Bij een sociale huurwoning gelden maximale huurprijzen tot en met € 737,14 (prijspeil 2020). Als huurder van een sociale huurwoning kunt u ook huurtoeslag krijgen. In de vrije sector gelden deze regels niet. Ons sociale huurwoningaanbod vindt u op: Regio Hoorn (West-Friesland) en Regio Purmerend (stadsregio Amsterdam).

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden