Anders toewijzen

Anders toewijzen

Voel je je verbonden met Purmerend en wil je een steentje bij dragen aan je complex en de buurt? Dan nodigt Intermaris jou uit om je voor de Rudolf Garrelsstraat in te schrijven! Samen met de andere huurders zorg je ervoor dat je in een leuke buurt komt te wonen, waar je je buren écht leert kennen. Inschrijven kan via Woonmatch

Anders toewijzen D'Rode Garrels
In hoogbouwflats kan het lastig zijn om contact te leggen met de buren. Hierdoor kan een gevoel van onveiligheid en ongezelligheid ontstaan. Daarom start Intermaris een proef met anders toewijzen op basis van motivatie. Omdat we enthousiaste, betrokken huurders willen vinden die het leuk vinden om bij te dragen aan een gezellige en veilige flat.

 

We zoeken betrokken bewoners
We zijn op zoek naar bewoners die begaan zijn met hun buren, bewoners die activiteiten willen organiseren en bewoners die een bijdrage willen leveren aan een prettige sfeer en woonomgeving. Vanuit Intermaris krijgen de huurders en het flatteam ondersteuning bij hun inzet voor een veilige en gezellige woonomgeving.

Wij Wheermolen
Intermaris werkt samen met de bewoners en gemeente Purmerend aan een nieuw Wheermolen-Oost. Onderdeel van deze werkzaamheden is de renovatie van de flat aan de Rudolf Garrelsstraat. Na de renovatie komen er 12 woningen vrij in D'Rode Garrels voor nieuwe huurders. Deze woningen worden toegewezen aan huurders op basis van hun motivatie. We noemen dat ‘anders toewijzen’.

Lees de veelgestelde vragen hieronder voor meer informatie en de voorwaarden.

Interesse?

Wil je wonen in d'Rode Garrels? Schrijf je dan nu in!

Deel deze pagina