Woonzorgwoningen/seniorenwoningen in Hoorn

Woonzorgwoning
Voor bijna alle woonzorgwoningen in Hoorn is een inschrijving nodig bij Stichting Woonzorggroep Wilgaerden.  De woonzorgwoningen van de Sweelinckhof in Wognum lopen via de Omring. U kunt op de wachtlijst komen te staan als u een CIZ indicatie (Centrum Indicatiestelling Zorg) heeft. De gelabelde seniorenwoningen aan de Geldelozeweg (complex Noorderpoort) worden geadverteerd via het woonruimte verdeelsysteem en u moet hiervoor ingeschreven staan via Woonmatch.

Wilt u op de wachtlijst van Stichting Woonzorggroep Wilgaerden komen te staan? Neem dan contact op met Stichting Woonzorggroep Wilgaerden via 0229-287728. U kunt hier ook terecht met overige vragen over woonzorgwoningen.

Als er een woning vrij komt neemt Stichting Woonzorggroep Wilgaerden contact met u op. U kunt de woning dan bezichtigen en u heeft altijd de keus of u de woning wilt accepteren of niet. U wordt uiteindelijk door Intermaris uitgenodigd voor het ondertekenen van de huurovereenkomst.

Voor vragen over CIZ-indicatie kunt u contact opnemen met CIZ via 088-7891000
Telefoonnummer Stichting Woonzorggroep Wilgaerden: 0229-287728
Telefoonnnummer Omring: 0229-571841

Seniorenwoning 
Als u in aanmerking wilt komen voor een seniorenwoning geldt dat u de minimale leeftijd moet hebben van 55 jaar. U moet hiervoor ingeschreven staan bij Intermaris via Woonmatch. De woningen worden aangeboden via het woonruimte verdeelsysteem van Intermaris, u herkent de woningen aan het label '55+'. U kunt ook de optie aanvinken om getipt te worden door het woonruimteverdeelsysteem. Omdat seniorenwoningen bedoeld zijn voor personen van minimaal 55 jaar, is het niet wenselijk dat inwonende kinderen meeverhuizen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden