Geen objecten gevonden

50 bewoners huren 40 jaar

Publicatiedatum: 20-12-2017

Intermaris wil graag dat haar huurders fijn wonen. En wat is daar een beter bewijs van dan bewoners die al 40 jaar van Intermaris huren? Daarom ontvangen zij, als blijk van waardering, een mooie kerstster. Dit jaar zet Intermaris in West-Friesland en Waterland 50 bewoners in het zonnetje.

"We hebben hier veel meegemaakt”
Op maandag 18 december ontving mevrouw Barends-Schinning een kerstster uit handen van Chris Spronk, medewerker Leefbaarheid bij Intermaris. Mevrouw Barends was erg blij met deze attentie. Ze huurt al ruim 40 jaar dezelfde woning aan de Planetenlaan in Purmerend. “We hebben hier veel meegemaakt. Ik heb hier altijd met veel plezier gewoond.” Volgend jaar verhuist ze naar een nieuw appartement in Wherepark, ook van Intermaris. “Ik zal mijn huis missen, maar ga er in mijn nieuwe appartement het allerbeste van maken.”

Eerste bewoner
Op dinsdag 19 december overhandigde Judith Grippeling, medewerker Leefbaarheid van Intermaris, een kerstster aan de heer Roosendaal. Veertig jaar geleden betrok hij als eerste bewoner het huis aan het Vierkant in Zwaag. Hij is er nooit meer weggegaan. “Er stonden toen nog geen hekken en schuttingen. En Intermaris heette nog woningbouwvereniging St. Jozef.” Er is veel veranderd sinds die tijd, maar de heer Roosendaal woont nog steeds met veel plezier.

 

 

Deel deze pagina