Geen objecten gevonden

Bijeenkomst Hoorn zonder aardgas

Publicatiedatum: 01-03-2019

 

In 2050 moet heel Nederland zonder aardgas kunnen wonen en werken. Hoe zorgen we daarvoor in Hoorn? Hier moeten we nu al over nadenken. Daarom organiseert de gemeente Hoorn op woensdag 3 april een bewonersavond in MFA de Kreek. Iedereen in welkom. Niet alleen voor informatie over de mogelijkheden en ontwikkelingen, maar ook om te laten horen wat ú belangrijk vindt.

Op dit moment is de gemeente nog volop aan het onderzoeken. Vragen die spelen zijn: In welke volgorde gaan de wijken van het gas af? Wanneer dan? Wat is per buurt het beste alternatief voor aardgas? Antwoorden zijn er dus nog niet. Maar omdat het zo’n belangrijke verandering is, nodigt de gemeente iedereen uit om nu al mee te denken en zich te laten informeren. Ook Intermaris is aanwezig op de avond.

Wat wilt ú?

Tijdens deze avond vertelt de gemeente waar zij momenteel mee bezig is om tot een aardgasvrij Hoorn te komen. Daarnaast heeft de gemeente verschillende vragen voor u, zoals: hoe wilt u bij het proces worden betrokken? Welke informatie heeft u nodig? En waarover heeft u zorgen? Daarom kunt u deelnemen aan een leuke, interactieve quiz. Neem dus uw smartphone of tablet mee als u die heeft!

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 3 april om 20.00 uur in de Theaterzaal van MFA De Kreek, Meetketting 1-3 te Zwaag. De deuren gaan open om 19.30 uur. De avond duurt tot uiterlijk 21.30 uur. Aanmelden kan via www.hoorn.nl/bijeenkomstaardgasvrij.

 

Deel deze pagina