Geen objecten gevonden

Cees Tip gestart als directeur-bestuurder

Publicatiedatum: 20-01-2017

Cees Tip (45) is sinds 1 januari 2017 de nieuwe directeur-bestuurder van Intermaris. Vanaf januari 2017 geeft Tip leiding aan de woningcorporatie. De komst van Cees Tip maakt het directieteam compleet, samen met Han Leurink als Directeur Wonen & Vastgoed en Judith Korse als Directeur Bedrijfsvoering & Finance.


Volkshuisvesting is voor Cees Tip bekend terrein. "Als directeur Stedelijke Ontwikkeling bij de gemeente Zaanstad was ik er al nauw bij betrokken. In de eerste weken van 2017 heb ik een positieve indruk gekregen van Intermaris en de steden en mensen voor wie wij werken. Intermaris staat met beide benen op de grond en snapt wat bewoners van ons nodig hebben: een huis dat bij hen past, lage woonlasten en een buurt waarin het goed met elkaar leven is."

"Daar wordt aan gewerkt door 2.500 huizen energiezuinig en comfortabel te maken. Dat is goed voor de woonlasten (energierekening) en het klimaat. En dat is pas het begin: Intermaris investeert de komende jaren honderden miljoenen in renovaties, nieuwbouw en verduurzaming. Daarbij maken aanpassingen in de huizen het mogelijk om er tot hoge leeftijd goed en gezond te kunnen wonen. Ons woningaanbod blijft aansluiten bij de veranderingen in de woonwensen."

"En we kijken verder dan alleen de stenen. Dat doen we met bewoners, bewonerscommissies, flatteams zorgpartners, gemeente en anderen samen. We spreken elkaar aan en zorgen dat we vroeg problemen oppikken en oplossen. Iedereen doet daarbij wat hij het beste kan. Zo houden we buurten leefbaar en voorkomen dat mensen onnodig diep in de problemen komen."

"Er wordt vaak nuchter over gedaan, maar zoals we in Hoorn, Purmerend en Monnickendam met elkaar wonen is het resultaat van betrokkenheid, vertrouwen en aanpakken. Iets om trots op te zijn. Ik werk er graag aan mee dat Intermaris hier keihard voor werkt.”

Overdracht
Na een zorgvuldige overdracht gaat Martin Hoiting 1 maart 2017 met pensioen. Hij werkt 19 jaar als directeur-bestuurder bij Intermaris.

Deel deze pagina