Geen objecten gevonden

Cees Tip herbenoemd als directeur-bestuurder Intermaris

Publicatiedatum: 30-11-2020

De raad van commissarissen heeft Cees Tip herbenoemd als directeur-bestuurder van Intermaris voor een periode van vier jaar. Dit besluit werd woensdag 25 november geformaliseerd in het overleg tussen de directie en de rvc. Met instemming van de Autoriteit Woningcorporaties, de ondernemingsraad en de huurdersverenigingen.

Paul Trip, voorzitter van de raad van commissarissen, licht toe: "Wij zijn heel blij met de herbenoeming van Cees voor de komende termijn van vier jaar. Cees doet het uitstekend in zijn rol als bestuurder van Intermaris. Niet alleen intern, maar ook naar de huurdersverenigingen, de gemeenten en andere samenwerkingspartners zien wij dat Intermaris onder zijn leiding mooie stappen zet en resultaten behaalt."

Cees laat weten veel zin te hebben om de komende vier jaar verder aan de slag te gaan met de visie en ambities van Intermaris. "Intermaris staat naast haar huurders. De komende jaren bouwen we meer huizen, doen veel renovaties en maken buurten veiligere en fijne plekken. We kijken goed naar wat iedere huurder vraagt. Grote voorbeelden zijn Kansen voor de Kersenboogerd en Wheermolen-Oost. Maar ook hulp bij het rondkomen en actief meedoen van onze huurder krijgt meer handen en voeten. Denk aan BurenHulp en de voorzieningenwijzer. Ik kijk er naar uit om daar mijn bijdrage aan te leveren, samen met mijn collega's bij Intermaris en onze netwerkpartners."

Normaliter mag je bij een herbenoeming een mooie bos bloemen en fijne fles wijn uit handen van de rvc verwachten. Maar ook deze vergadering was coronaproof via Teams, dus het bleef bij virtuele felicitaties. 

Deel deze pagina