Geen objecten gevonden

Een baan zonder sollicitatiegesprek: het kan!

Publicatiedatum: 21-10-2020

Als eerste onderneming in West-Friesland gaat Davelaar uit Avenhorn Open Hiring® toepassen. Open Hiring staat voor een baan zonder sollicitatiegesprek, zodat iedereen gelijke kansen heeft. ​Intermaris ondersteunt dit initiatief door de vacature van Davelaar zoveel mogelijk onder de aandacht brengen van inwoners in Hoorn en omstreken. 

Aanmelden voor een baan

Davelaar gaat met Open Hiring aan de slag in de nieuwe vestiging in Zwaagdijk. Op donderdag 22 oktober start de inschrijving voor werkzoekenden. Geïnteresseerden kunnen zich die ochtend, van 9.00-12.00 uur, inschrijven voor een baan bij de Davelaar fabriek aan de Appelmarkt 12 in Zwaagdijk. Daarna kunnen werkzoekenden zich elke donderdag tussen 9.00-12.00 uur inschrijven bij de fabriek.​

Hoe werkt Open Hiring?

Een bedrijf stelt een vacature op en mensen die belangstelling hebben voor de baan -en denken deze aan te kunnen- zetten hun naam op een lijst. Als er plaats is kunnen ze op volgorde van aanmelding aan de slag. Een sollicitatiegesprek, cv, diploma of werkervaring is niet nodig. Op deze manier heeft elke werkzoekende evenveel kans op een arbeidscontract.  

Interesse?

Kijk voor meer informatie op: www.openhiring.nl/davelaar

Deel deze pagina