Geen objecten gevonden

Handig zoeken naar een woning met de Woonmatch App 

Publicatiedatum: 07-10-2020

Intermaris breidt haar dienstverlening uit! In samenwerking met andere corporaties ontwikkelden we de Woonmatch App. Woonmatch is het systeem dat we gebruiken voor het publiceren en verhuren van onze woningen. Woonmatch was altijd alleen toegankelijk via een website. De app maakt het zoeken naar en het reageren op een woning eenvoudiger. 

De app is gebruiksvriendelijk en biedt nieuwe functies 

Zo is het uploaden van documenten, zoals een uittreksel uit de Basisregistratie Personen, heel eenvoudig. Daarnaast is het mogelijk om een zoekprofiel samen te stellen om zo de ideale woning te vinden. Heeft u de ideale woning gevonden? Via de app kunt u als woningzoekende meteen reageren. Handige notificaties geven een seintje als de reactietermijn bijna verstrijkt. Of als u bent uitgenodigd om de woning te bezichtigen.     

Niet alleen voor woningzoekenden 

Ook huurders die wel eens nadenken over verhuizen kunnen het woningaanbod zo makkelijk in de gaten houden. Met de app willen wij woningzoekenden zoveel mogelijk service bieden.   

Eerste woonruimteverdeelsysteem met een app 

Woonmatch is het eerste zogenaamde woonruimteverdeelsysteem dat een app aanbiedt. De app is ontwikkeld door Service Sites. En mede gefinancierd door een collectief van corporaties in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, Waterland en Viverion in Lochem.  
 
De app is nu te downloaden in de App Store of via Google Play. 

 

 

Deel deze pagina