Geen objecten gevonden

Intermaris in Wijklab Kersenboogerd

Publicatiedatum: 01-03-2019

Vanaf dinsdag 12 maart is ook Intermaris te vinden in het Wijklab. Iedere dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur vindt u ons daar. Loop gerust binnen; een afspraak maken is niet nodig. Het Wijklab is gevestigd aan het Aagje Dekenplein in het pand waar voorheen de bloemenwinkel zat.

Heeft u vragen over uw huurbetaling en/of huurachterstand?

Elke dinsdagmiddag is onze preventieconsulent aanwezig waarmee u in gesprek kunt gaan. Vanwege de privacy vindt dit gesprek plaats in een aparte ruimte binnen het Wijklab.

Heeft u ideeën en/of tips voor uw woonwijk?

Elke dinsdagmiddag is er ook een leefbaarheidsmedewerker van Intermaris aanwezig om uw ideeën en tips te bespreken en in ontvangst te nemen.

Wijklab: welke kansen ziet u voor de Kersenboogerd?

In de Kersenboogerd zijn volop kansen om de wijk te verbeteren. Gemeente Hoorn is gestart met de uitvoering van het programmaplan Kansen voor de Kersenboogerd. Ook Intermaris is volop bezig met het verbeteren van de wijk en vindt het belangrijk dat haar huurders fijn wonen. En dat zij zaken die zij zelf niet kunnen regelen rondom wonen, daarvoor hulp bij Intermaris kunnen vragen. Belangrijke onderwerpen zijn: sociaal, overlast, veiligheid, handhaving en wonen. Het Wijklab is de plek waar de gemeente samen met de wijkbewoners ideeën voor de wijk bespreken. Iedereen is van harte welkom om in het Wijklab langs te komen.

 

 

Deel deze pagina