Geen objecten gevonden

Intermaris krijgt MVO-keurmerkschild

Publicatiedatum: 29-05-2017

Dinsdag 30 mei organiseerde het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord een MVO*-bijeenkomst voor publieke werkgevers bij Intermaris op de Maelsonstraat. Het gaat over mogelijkheden om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen.

Bij Intermaris vinden we het belangrijk kansen te geven aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast medewerkers die bij Intermaris in dienst zijn, besteden we ook werkzaamheden uit zoals de postbezorging. Intermaris ontving hiervoor het MVO Westfriesland Proud Partner keurmerkschild.
 
Via de banenafspraak** wordt van werkgevers gevraagd inspanningen te leveren, om de groep werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. 
 
 
* MVO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
 
** Banenafspraak = In het sociaal akkoord van 2013 is afgesproken dat er voor 2026 125.000 banen bijkomen voor mensen met een arbeidsbeperking: 100.000 in het bedrijfsleven en 25.000 bij de overheid.
 
Over WSP Noord-Holland Noord
WerkgeversServicepunt (WSP) Noord-Holland Noord is hét aanspreekpunt voor werkgevers die op zoek zijn naar personeel. In het WSP Noord-Holland Noord zijn de krachten van de BUCH-gemeenten (Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo), de gemeenten in de Kop van Noord-Holland, Halte Werk, UWV en WerkSaam Westfriesland gebundeld. Meer informatie over WSP Noord-Holland Noord is te vinden op www.wsp-nhn.nl.

Deel deze pagina