Geen objecten gevonden

Intermaris stuurt steeds vaker mailtjes

Publicatiedatum: 16-09-2019

Afgelopen mei ontving u van ons een mail met de vraag of wij uw NAW-gegevens mochten delen met de huurdersverenigingen. Wij kregen hier veel vragen over. En misschien ook wel terecht, want als huidige huurder verwacht u dit soort mailtjes misschien niet van ons. Toch sturen wij steeds vaker e-mails naar onze huidige én nieuwe huurders.

Zo ontvangen nieuwe huurders, voordat het huurcontract ingaat, twee mailtjes van ons. Het gaat hierbij om een mail met een betaalverzoek voor de eerste verhuurnota. En een tweede mail, waarin een aantal vragen moet worden beantwoord. U kunt hierbij denken aan de gewenste betaalwijze om de huur te betalen, het lid worden van een huurdersvereniging en het aanvragen van een eventueel naambordje wanneer u in een gebouw gaat wonen met een algemene toegangsdeur en een bellentableau. Maar ook de vraag of Intermaris, in het geval van huurders in de gemeente Purmerend, uw NAW-gegevens eenmalig mag delen met Stadsverwarming Purmerend. De vraag of u het onderhoudsabonnement wilt afsluiten, komt ook aan bod in deze mail.

Onze mailtjes zijn, zoals u op bovenstaande afbeeldingen ziet, te herkennen aan het logo en de afzender. Via de veiligheidscheck knop onderaan de mail kunt u controleren of de e-mail echt afkomstig is van Intermaris. Deze veiligheidscheck knop wordt geplaatst onder e-mails, zoals; de eerste verhuurnota, aanmaningen en huurfacturen. Twijfelt u toch? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

Deel deze pagina