Geen objecten gevonden

Ledlampen cadeau voor huurders

Publicatiedatum: 04-03-2019

Duurzaam en betaalbaar wonen, daar zetten we ons bij Intermaris dagelijks voor in. Zo hebben we al ruim 2.000 woningen verduurzaamd. En plaatsten we meer dan 5.000 zonnepanelen op de daken van onze huurders! Daar zijn we trots op!

Om dit te vieren geven we onze huurders 10 ledlampen cadeau! Want energiebesparing gunnen we al onze huurders.

Minder energieverbruik

De ledlampen zijn vervangers van 40, 60 en 75 watt gloeilampen. Ze geven hetzelfde licht als een gloeilamp, maar zijn 90% zuiniger. De lampen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, met de meest gangbare E27 fitting. Het ledlampenpakket wordt in samenwerking met huurdersorganisaties De Boog en Interwhere aangeboden. Deze maand worden ze bij u bezorgd als u nog niet eerder een pakket van ons heeft ontvangen in 2018 of eerder dit jaar.


Wist u dat…

de ledlampen in het pakket net zoveel energiebesparing opleveren als 1,4 zonnepaneel op het dak? Dat scheelt per jaar per woning gemiddeld €60,- aan energiekosten, ten opzichte van gewone lampen. Dat is nog eens mooi meegenomen!


Win een Duurzaam Diner

Wilt u een Duurzaam Diner winnen? Plaats een foto van uzelf met werkende ledlamp in een openbaar bericht op Facebook. Vergeet niet #Intermaris erbij te vermelden. De leukste vijf foto’s worden beloond met een Duurzaam Diner voor twee personen. U kunt uw leukste foto ook mailen naar communicatieintermarisnl, voor in ons bewonersblad de Maris.  

Deel deze pagina