Geen objecten gevonden

Coronamaatregelen verlengd tot en met 28 april 2020

Publicatiedatum: 01-04-2020

De Rijksoverheid adviseert om de eerder gestelde maatregelen, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, te verlengen tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat ook de maatregelen door Intermaris tot die datum worden verlengd:

  • Onze kantoren in Hoorn en Purmerend zijn gesloten voor bezoek.
  • Reparatieverzoeken die niet spoedeisend zijn, stellen wij deze periode zoveel mogelijk uit. Wanneer de maatregel is opgeheven, kunt u hiervoor contact met ons opnemen.
  • Reparaties in algemene ruimten van uw wooncomplex worden wel uitgevoerd.
  • Uw spoedeisende verzoek kunt u indienen via 088 25 20 100. Een spoedeisende klacht is bijvoorbeeld een lekkage, algehele stroomstoring of liftstoring.
  • Staat er met u een afspraak gepland, bijvoorbeeld om uw huurcontract te tekenen? Wij nemen dan vooraf contact met u op om te vragen of u gezondheidsklachten heeft, in risicovol gebied bent geweest of behoort tot een kwetsbare groep. Op basis daarvan besluiten wij of de afspraak kan doorgaan.
Telefonisch en digitaal bereikbaar

Telefonisch en digitaal zijn we gewoon bereikbaar. Houd er wel rekening mee dat onze medewerkers vaker vanuit huis werken. Dit kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening of telefonische bereikbaarheid.

Op de hoogte blijven?

Ontwikkelingen over wat de coronacrisis betekent voor u als huurder leest u via deze website en Facebook. Volgende week brengen wij een speciale Maris uit om u verder te informeren over wat de uitbraak van het virus betekent voor onze werkzaamheden en wat u daarvan merkt. Deze vindt u eind volgende week in uw brievenbus.

 

 

Deel deze pagina