Geen objecten gevonden

Maatregelen wanneer de coronacrisis uw portemonnee raakt

Publicatiedatum: 24-03-2020

Ook tijdens de coronacrisis stelt Intermaris haar bewoners vanzelfsprekend centraal. Dit betekent dat we doen wat we kunnen, binnen de kaders die de Rijksoverheid stelt. Daarnaast treffen wij, indien nodig, extra maatregelen om de gevolgen van deze crisis voor u te beperken. We kijken vooral naar wat er wel mogelijk is. Wij gaan vaker met u in gesprek en leveren waar mogelijk maatwerk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit betekent dat u soms misschien wat langer moet wachten, of dat we niet altijd een volledige oplossing kunnen bieden. Wij merken nu al dat u hiervoor veel begrip heeft. Dat waarderen wij enorm!

Ondersteuning huurders die in financiële problemen raken

De uitbraak van het coronavirus heeft veel gevolgen, niet alleen voor onze gezondheid, maar voor een aantal mensen ook financieel. Bijvoorbeeld doordat uw inkomen wegvalt of flink minder wordt. Dat betekent mogelijk ook iets voor uw huurbetaling.

Intermaris wil u hierbij waar mogelijk ondersteunen. Daarbij is elke situatie anders en gaan wij, afhankelijk van uw situatie, met u in overleg over een mogelijke betalingsregeling. Er is niet één oplossing voorhanden, maar met maatwerk hopen wij u zo goed mogelijk te helpen. Komende tijd gaan wij ook niet over tot incasso of ontruiming als gevolg van een huurbetalingsachterstand die door deze crisis is ontstaan.

Ondervindt u financiële gevolgen door de coronacrisis? Neem hierover contact met ons op, dan kunnen we mogelijk in een vroeg stadium problemen beperken. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.00 uur via 088 25 20 100.

Schoonmaak en bureninitiatieven

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, maakt Intermaris sinds vorige week vrijwel alle complexen twee keer per dag schoon. Wij merken ook dat bewoners zelf de omgeving nu beter schoon en netjes houden. Dat is een belangrijke bijdrage in het terugdringen van het coronavirus.

Daarnaast merken wij dat er veel bewonersinitiatieven zijn gestart om elkaar te helpen. Het is in deze tijd belangrijk dat we een beetje extra oog hebben voor elkaar. Heeft u ideeën voor bureninitiatieven? Laat het ons weten, mogelijk kunnen wij u hierbij ondersteunen.

 

Deel deze pagina