Geen objecten gevonden

Nieuw bij Intermaris: het onderhoudsabonnement

Publicatiedatum: 04-06-2019

Onderhoudsabonnement

Een goed onderhouden woning: daar worden wij én u blij van!

Voor hulp en gemak

Iedere woning heeft onderhoud nodig. In een sociale huurwoning zorgt Intermaris voor het onderhoud van de buitenkant van de woning. En hoe zit het met de binnenkant? Er is onderhoud dat Intermaris doet, en onderhoud voor de huurder. Huurders zorgen zelf voor de kleine herstellingen. Niet iedereen wil of kan dit huurdersonderhoud zelf uitvoeren. Daarom is er vanaf 1 juli de keuze voor het onderhoudsabonnement. Een goed onderhouden huurwoning draagt immers bij aan woongenot.

Onderhoud voor Intermaris, onderhoud voor uzelf

Intermaris voert grote reparaties en groot onderhoud uit aan de huurwoningen. Dat is wettelijk zo vastgelegd. In de wet staat ook dat huurders kleine herstellingen zelf oplossen. Welke kleine herstellingen bedoelen we dan? Denk bijvoorbeeld aan het ontluchten en bijvullen van de CV-installatie. Niet iedereen kan of wil deze kleine herstellingen zelf uitvoeren. Daarom biedt Intermaris nu het onderhoudsabonnement aan.

Meer weten?

Meer weten over het onderhoudsabonnement? Lees het na op deze pagina. Meer weten over welk onderhoud Intermaris uitvoert en waar huurders zelf verantwoordelijk voor zijn? Lees het na in het OnderhoudsABC.

Kosten

Leden van het onderhoudsabonnement betalen maandelijks € 2,50 (prijspeil 2020) bovenop de huurprijs.

Lid worden?

Lid worden kan via huurdersportaal Mijn Intermaris of het aanmeldformulier bij uw brief. Per abuis is bij uw brief ook een afmeldformulier toegevoegd. Dat was niet de bedoeling. Onze oprechte excuses voor de verwarring.

 

 

Deel deze pagina