Geen objecten gevonden

Nieuwe locatie met 33 woningen voor Odion

Publicatiedatum: 26-07-2018

Dinsdag 24 juli kwamen Odion en woningcorporatie Intermaris samen om de intentieovereenkomst van de nieuwbouwlocatie ‘Purmerweg’ te ondertekenen. Deze gloednieuwe zorglocatie in Purmerend omvat 33 woningen die naar verwachting in 2020 worden opgeleverd. De woningen zijn bestemd voor mensen met een beperking.

Zo’n twee jaar geleden ontstonden de eerste gesprekken tussen Intermaris en zorginstelling Odion. Samen ontwikkelden zij een nieuwe zorglocatie in Purmerend voor volwassenen met een beperking en met 24-uurs nabijheid. In de periode tot de feestelijke ondertekening werd overeenstemming bereikt over het gebouw en de huur. De bouwgrond, gesitueerd achter het huidige Service Bureau van Odion aan de Purmerweg, is inmiddels bouwrijp gemaakt. De verwachting is dat in het tweede kwartaal van 2019 gestart wordt met de bouw en dat de oplevering medio 2020 plaatsvindt.

 

Voor Odion is de nieuwbouwlocatie een welkome uitbreiding voor haar cliënten. De groep toekomstige bewoners zal bestaan uit nieuwe cliënten en cliënten die momenteel vanuit Odion begeleid worden.

 

De intentieovereenkomst werd ondertekend door bestuurder Henk Steen van Odion en directeur bestuurder Cees Tip van Intermaris. Verder waren naast een aantal medewerkers ook twee cliënten van Odion bij de ondertekening aanwezig.

Deel deze pagina