Geen objecten gevonden

Nieuwe website woningzoekenden West-Friesland

Publicatiedatum: 30-06-2017

Vanaf dinsdag 4 juli is er één website voor woningzoekenden in West-Friesland, namelijk www.woonmatchwestfriesland.nl. Woningzoekenden staan vanaf die datum ingeschreven bij de nieuwe website. De huidige websites blijven tot 3 juli 12.00 uur actief. Het nieuwe woningaanbod staat online vanaf 4 juli 17.00 uur.

Voor de woonruimtebemiddeling in West-Friesland werken verschillende gemeentelijke woningbedrijven en woningcorporaties samen, die ieder hun eigen aanbod toonden op hun website. Vanaf 4 juli 2017 verandert dit. Er komt dan één website waarop alle geadverteerde woningen staan, www.woonmatchwestfriesland.nl.

Waarom kiezen we voor één website?
De woningzoekenden staan vanaf 4 juli ingeschreven bij woonmatchwestfriesland.nl. Zij mogen reageren op alle woningen in de regio die passend zijn bij uw inkomen en gezinssamenstelling. Zij hoeven dan nog maar één website te bezoeken om het totale aanbod te zien. Zij ontvangen op dinsdag 4 juli een e-mail met meer informatie over inloggen en het gemak van woonmatchwestfriesland.nl.

Wanneer verschijnt het woningaanbod op de site?
Het eerste woningaanbod verschijnt op dinsdag 4 juli om 17.00 uur. Vanaf dat moment is het ook mogelijk voor de deelnemende corporaties en gemeentelijke woningbedrijven om het woningaanbod dagelijks te adverteren. Dit betekent dat het aanbod per dag kan verschillen. Logt u regelmatig in, dan blijft u op de hoogte van het actuele aanbod.

Kan ik nog reageren op de huidige advertenties?
De huidige websites blijven tot maandag 3 juli 12.00 uur actief. Tot dan kunnen woningzoekenden nog reageren op de advertenties. Na die tijd wordt u automatisch doorgeschakeld naar www.woonmatchwestfriesland.nl. Daar kunt u vanaf 4 juli 17.00 uur reageren op de nieuwe advertenties.

Vragen na een woningaanbieding
Als u een vraag heeft over een woningaanbieding of over een uitnodiging voor een bezichtiging, bel dan het telefoonnummer van de betreffende corporatie dat in de aanbiedingsbrief staat. De contactgegevens van de corporaties vindt u ook op de website.

Deel deze pagina