Geen objecten gevonden

Trouwe huurders krijgen bedankje van Intermaris

Publicatiedatum: 23-12-2016

Intermaris wil graag dat haar huurders fijn wonen. En wat is een beter bewijs van fijn wonen dan bewoners die al 40 jaar op hetzelfde adres wonen. Dat is een attentie waard, vindt de corporatie. Afgelopen week kregen in Purmerend, Monnickendam en Hoorn 63 bewoners een mooie kerstster.

 

De heer en mevrouw Andree Wiltens ontvingen deze week hun kerstster uit handen van Sjaak de Greeuw, medewerker Leefbaarheid bij Intermaris. Zij wonen sinds 1976 in hun woning aan de Bernhardlaan in Monnickendam. De woning werd vorig jaar nog voorzien van een opknapbeurt.

Trouwe straat
De heer en mevrouw Spel ontvingen 22 december hun kerstster uit handen van Rob Koomen, medewerker Leefbaarheid bij Intermaris. Samen met maar liefst zeven andere buren wonen zij al 40 jaar aan de Wever in Hoorn. Familie Spel heeft een mooi thuis gemaakt van de woning, “We wonen hier met veel plezier en zijn erg tevreden. Leuk dat jullie ons bedanken op deze manier.”

Dit jaar zijn er nog twee straten met opvallend veel trouwe huurders. Aan de Drevel in Monnickendam wonen tien buren al 40 jaar samen in dezelfde straat. In Purmerend wonen dit jaar de meeste trouwe huurders aan de Paltrokmolen. Hier kregen acht buren een kerstster.  

Kerstster en kaart
De huurders die in 2016 precies 40 jaar een woning huren op hetzelfde adres ontvingen een kerstster en een bedankkaart.

Deel deze pagina