Geen objecten gevonden

Workshop en voorlichting voor ouderen in belevingscentrum

Publicatiedatum: 07-11-2016

HOORN - In het Belevingscentrum Lekker Blijven Wonen in Hoorn zijn de komende tijd verschillende activiteiten rondom het onderwerp: veiligheid. In een workshop met verpleegkundigen van Wilgaerden leert u hoe u kunt voorkomen dat u valt.

 

Niet vallen
Vallen is de meest voorkomende oorzaak van letsel bij ouderen. Ongeveer één op de drie thuiswonende ouderen valt minimaal één keer per jaar. En vaak met nare gevolgen zoals opname in een ziekenhuis of zorgcentrum. Verpleegkundigen van Wilgaerden leren u in een korte workshop hoe u kunt voorkomen dat u valt. Deze workshop is op donderdag 17 november van 13.00 tot 14.00 uur in het belevingscentrum. Aanmelden kan per mail: belevingscentrum@lekkerblijvenwonen.nl of telefonisch bij Nini Viëtor, 06 51514511. Beide bijeenkomsten zijn bedoeld voor: ouderen, familie, mantelzorgers en iedereen die geïnteresseerd is.

Belevingscentrum Lekker Blijven Wonen
Tot op hoge leeftijd prettig en comfortabel in de eigen koop- of huurwoning wonen. Wie wil dat niet? In het Belevingscentrum Lekker Blijven Wonen kunt u kennismaken met allerlei praktische en slimme oplossingen die er zijn om het wonen en leven te veraangenamen en gemakkelijker en veiliger te maken. Het belevingscentrum is een winkelpand dat als woning is ingericht. U krijgt er gratis en vrijblijvend advies.

Het is een initiatief van de gemeente Hoorn in samenwerking met regionale bedrijven, zorgorganisaties en de Provincie Noord Holland.

Adres: Kleine Noord 57 in Hoorn.
Openingstijden: donderdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Deel deze pagina