Intermaris behaalt goed resultaat in Aedes benchmark

Publicatiedatum: 23-12-2021

Elk jaar publiceert onze brancheorganisatie Aedes de resultaten van de benchmark. Zodat wij onze prestaties kunnen vergelijken met die van andere corporaties. Dit helpt ons om te blijven verbeteren. Met resultaat, want dit jaar scoren we gemiddeld de hoogste score: een A. En daar zijn we trots op.

Hieronder staan een paar resultaten uit de benchmark.

Tevredenheid huurders is toegenomen
Vertrekkende huurders geven ons een 8,3 en huurders met een reparatieverzoek een 8,1. Dat zijn dikke voldoendes waar we blij mee zijn. Onze nieuwe huurders geven ons een 7,5. Dat is ruim voldoende, maar we gaan voor die 8.

Ook op duurzaamheid scoren we goed
We hebben een lage CO2-uitstoot en een goede energetische prestatie . Dat is een bevestiging dat we op de goede weg zijn. En dat willen we graag zo houden. Want ook de generaties na ons moeten fijn kunnen wonen op onze mooie planeet.

Op Onderhoud & Verbetering scoren we een B
Qua instandhoudingskosten geven we aan onderhoud uit wat voor ons type bezit gewenst is. We doen wat we moeten doen om ons bezit in goede conditie te houden. En gaan door op de ingeslagen weg.

Over betaalbaarheid en beschikbaarheid
In 2020 hebben we onze huur verhoogd met 2,1% waar landelijk de gemiddelde prijsstijging 3,2% was. Want we willen wonen betaalbaar houden, ook voor de mensen die niet veel te besteden hebben. Daarnaast hebben we onze woningvoorraad uitgebreid. Helaas nog niet voldoende om iedereen een fijn thuis te bieden. Daar blijven we ons voor inzetten!

 

Deel deze pagina