Ondernemingsplan

Verkorte versie van ons ondernemingsplan door zandkunstenaar Gert van der Vijver uitgewerkt in zand.

2015 - 2018

Ons ondernemingsplan staat voor wat wij doen en wie wij zijn. De komende jaren staan vooral in het teken van de betaalbaarheid: hoe houden we wonen voor onze huurders betaalbaar. Een deel van onze huurders komt aan het eind van de maand simpelweg tekort.

Hoe houden wij wonen betaalbaar voor onze huurders?

Een van onze oplossingen is kijken naar woonlasten: huur en energiekosten. Duurzaamheid is de komende jaren dan ook een van de belangrijkste thema's in ons werk. Ook blijven wij investeren in nieuwbouw. Ondanks alle tegenwind. Omdat een corporatie die niet investeert, op termijn de rekening betaalt. 

Meer eenpersoonshuishoudens

Onze nieuwbouw is goed afgestemd op de veranderende vraag: meer eenpersoonshuishoudens, woningen voor ouderen, verbinden van wonen en zorg en meer vraag naar woningen in de stad. 

Samenwerking

Ook samenwerking met onze stakeholders is hierbij belangrijk, ieder vanuit eigen deskundigheid. En bewonersparticipatie: hoe kunnen wij samen met onze bewoners tot de beste oplossingen komen. Vanuit de betaalbaarheid kijken wij tot slot ook naar onze eigen organisatie. We besparen op kosten door onze organisatie af te stemmen op onze volkshuisvestelijke taak. 

Volledige versie van ons ondernemingsplan door zandkunstenaar Gert van der Vijver uitgewerkt in zand.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden