Vacature Medewerker communicatie

Intermaris is op zoek naar een 

Medewerker communicatie

Voor 32-36 uur per week

De functie

Samen met jouw naaste collega vorm je de spin in het web als het om communicatie gaat. Je ondersteunt de organisatie en de communicatieadviseurs en bent de onmisbare schakel tussen de strategie en uitvoering.  

Je bent verantwoordelijk voor de redactie en productie van uiteenlopende communicatiemiddelen. Het (her)schrijven van teksten naar B1-niveau is voor jou geen probleem. Ook online media heeft voor jou geen geheimen. Je weet hoe je webteksten SEO-proof maakt en hebt ruime ervaring met contentmanagement. 

Wij zoeken een communicatiemedewerker die zelfstandig werkt en prioriteiten stelt. Je durft kritisch te kijken naar opdrachten en stelt de juiste vragen.  

Het team 

Je komt te werken in een enthousiast team van communicatieadviseurs- en medewerkers. Ieder met een eigen aandachtsgebied, maar onze kracht zit juist in het delen van onze kennis en vaardigheden. 

Hoe ziet jouw dag eruit? 

's Morgens neem je eerst de (digitale) krant door. Al snel vind je een artikel over woningnood in West-Friesland. Dit is interessant voor jouw collega's. Je plaatst het nieuwsbericht op intranet.  Door naar het wekelijkse teamoverleg met je communicatie collega's. Je bespreekt lopende zaken en de belangrijkste actiepunten voor deze week. Na het overleg ga je verder met de digitale nieuwsbrief voor onze huurders.  De teksten van de tekstschrijver heb je ontvangen en neem je door. Op een paar dingetjes na is alles akkoord.  Er komt een mail binnen van een collega; er moet zo snel mogelijk iets aangepast worden op de website. Je pakt het direct op. 's Middags ga je in overleg met het contentteam. Je bespreekt de voortgang en vult de contentkalender. Je plant meteen een post in voor social media. Je sluit de dag af met een paar puntjes op de i voor een online advertentie die volgende week live gaat.  

Jouw taken 

  • Je bent verantwoordelijk voor het voeren van de redactie en productie van (digitale) nieuwsbrieven, social media en andere communicatie uitingen. 

  • Je verzorgt de traffic rondom een breed scala aan communicatie-uitingen van Intermaris. 

  • Je coördineert en organiseert het ophalen en verzamelen van content in de organisatie en verzorgt de juiste online en offline publicatie daarvan. 

  • Je ondersteunt jouw collega’s binnen het team met allerhande werkzaamheden op het gebied van communicatie. 

  • Je bewaakt de toepassing van de huisstijl en schrijfstijl op B1-niveau en organiseert mede de trainingen en uitleg voor medewerkers hierin. 

  • Je ondersteunt de organisatie bij communicatievragen. 

  • Je monitort hoe Intermaris in het nieuws komt en verzorgt de interne publicatie daarvan. 

  • Je faciliteert de interne toepassing van ons Intranet. 

  • Je draagt bij aan het actueel en SEO-proef houden van de website. 

Wie ben jij? 

Je bent een creatief persoon die informatie feilloos op de juiste manier bij de goede doelgroep weet over te brengen. Je beschikt over goede redactionele vaardigheden en bent kwaliteitsgericht. Daarnaast kun je goed omgaan met de druk van deadlines. En beschik je over een hoge mate van zelfstandigheid. 
Je bent breed inzetbaar en uitstekend in staat om in samenwerking vorm en inhoud aan jouw functie te geven. Je hebt hbo werk- en denkniveau en aantoonbare relevante werkervaring. Je bent bekend met CMS-systemen, het monitoren van social media, Google Analytics en online advertising. 

Wij bieden 

Onze sector staat voor flinke uitdagingen. De vraag naar sociale huurwoningen groeit en verandert, waardoor we slim en flexibel om moeten gaan met het bestaande woningaanbod. Dit vraagt creativiteit en daadkracht van onze medewerkers. Bij Intermaris krijg je dan ook veel ruimte voor eigen initiatief. En stimuleren we je om jezelf volop te ontwikkelen. We bieden hier ruime mogelijkheden voor. Je komt terecht in een dynamische organisatie met korte lijnen, waar je werk maatschappelijke impact heeft. Wij werken zoveel mogelijk plaats-en tijdonafhankelijk. In de praktijk betekent dit dat we je faciliteren om zowel thuis, als op kantoor te werken.  

De functie is ingedeeld in schaal G (€ 2.934 - € 3.592 per maand op basis van 36 uur per week). We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een screening maakt onderdeel uit van de procedure. 

Solliciteren 

Interesse? Solliciteer vóór 30 september 2021 via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.
Voor meer informatie kun je bellen met Edy Klaassen, senior communicatieadviseur, telnr. 06-15557792. 

Deel deze pagina