Vacature Bouwkundig medewerker Onderhoudsbegroting

Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte

Bouwkundig medewerker Onderhoudsbegroting

36 uur per week, standplaats Hoorn

De functie

Als Bouwkundig medewerker Onderhoudsbegroting lever je, in directe samenwerking met de Specialist Onderhoudsbegroting, een bijdrage aan het opstellen van de meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) en de jaarbegroting planmatig onderhoud. Hiermee zorg je ervoor dat de huurder in een goed onderhouden woning woont. Daarnaast draag je, via de vastgoeddata, bij aan het verduurzamen en het gasloos maken van ons bezit.

Het team

We staan als sector voor flinke uitdagingen, de vraag naar sociale huurwoningen groeit en verandert, waardoor we slim en flexibel om moeten gaan met het bestaande woningaanbod. Dit vraagt creativiteit en daadkracht van al onze mensen. Het team Vastgoedbeheer realiseert een toekomstbestendige en duurzame woningvoorraad. Het onderhoud bestaat uit dagelijks onderhoud, planmatig onderhoud en contractonderhoud. Het team waarin je komt te werken bestaat ongeveer uit 20 enthousiaste collega’s, waaronder opzichters, planners en projectleiders.

Wat ga je doen?

Je verzamelt en verwerkt technische onderhoudsgegevens om de MJOB te actualiseren. Je stelt de vastgoeddata vast, bewaakt deze en houdt de data bij. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe energie-index. Daarnaast actualiseer je prijzen en cycli in de MJOB en lever je een bijdrage aan het opstellen van scenario’s voor de MJOB. Je vertaalt de MJOB vervolgens naar onderhoudsactiviteiten. Daarnaast bereid je conditiemetingen voor en plant deze in.

Wie ben jij?

Je bent een cijfermatig persoon die nauwkeurig te werk gaat. Je werkt gestructureerd, waardoor de kans op fouten minimaal is. Daarnaast beschik je over een hoge mate van zelfstandigheid, ben je flexibel en neem je graag initiatief. Waar nodig zoek je de samenwerking op.

Je hebt minimaal mbo+ werk- en denkniveau richting bouwkunde. En daarnaast heb je, bij voorkeur, enige jaren relevante werkervaring. De wereld van techniek en vastgoed is je niet onbekend. Je hebt kennis en ervaring op het gebied van conditiemetingen, begrotingen en planmatig onderhoud. Kennis van IBIS is een pré.

Wij bieden

Bij Intermaris krijg je veel ruimte voor initiatief en stimuleren we je om jezelf volop te ontwikkelen. We bieden hier ruime mogelijkheden voor. Je komt terecht in een dynamische organisatie met korte lijnen, waar je werk maatschappelijke impact heeft.

De functie is ingeschaald in functieschaal G van de CAO Woondiensten: € 2.781 – € 3.592 bruto per maand op basis van 36 uur per week. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en thuiswerkfaciliteiten.

Onze kantoren in Hoorn en Purmerend zijn goed bereikbaar met het OV en liggen dicht bij zowel het centrum als de uitvalswegen.

Solliciteren

Interesse? Solliciteer vóór 16 juni 2022. Mail jouw cv en motivatie naar peno@intermaris.nl en zet de vacaturetitel in het onderwerp. Voor meer informatie kun je bellen met Iphigenia Westphal, Teamleider Vastgoedbeheer, telefoonnummer 06 20 01 74 43.

Een pre-employment screening maakt deel uit en een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Over Intermaris

Intermaris is met 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland een van de grotere woningcorporaties in de regio. Met ca 180 collega’s werken we aan een fijn thuis voor al onze bewoners. Prettig wonen is een primaire levensbehoefte; het is de basis voor het creëren van je leven. In ons werk staat de bewoner centraal. We houden rekening met verschillen en zetten in op maatwerk waar dat kan.