Vacature Opzichter Planmatig Onderhoud

Wij zijn op zoek naar een energieke en klantgerichte

Opzichter Planmatig Onderhoud

36 uur per week, standplaats Hoorn

De functie

Als Opzichter Planmatig Onderhoud ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van het planmatig onderhoud en verduurzamingsprojecten. Daarmee draag je bij aan het realiseren van een toekomstbestendige duurzame woningvoorraad. Je bent het aanspreekpunt voor de aannemers. Voldoet het werk van de aannemers aan de vereisten? En verloopt het werk binnen budget en volgens planning? Dit weet je te waarborgen dankzij jouw kennis en ervaring.

Je bent, samen met onze bewonersbegeleiders, het aanspreekpunt voor onze bewoners. Je streeft hierbij naar een maximale klanttevredenheid en weet maatwerk te leveren waar nodig.

Intern informeer je projectleiders over de voortgang en lever je een bijdrage aan begrotingen, inspecties en opnames ten behoeve van de werkvoorbereiding. Ook begeleid je de opname en uitvoering van badkamer- en keukenrenovaties en verzorg je de afhandeling van schades.

Het team

Team Vastgoedbeheer houdt zich bezig met alle vormen van onderhoud aan onze woningen, van kleine reparaties tot grote renovaties. Het team Vastgoedbeheer bestaat uit 50 enthousiaste en betrokken collega’s, waaronder projectleiders, projectmanagers, bewonersbegeleiders en medewerkers meerjarenbegroting.

Wat ga je doen?

  • Je bewaakt de voortgang van de werkzaamheden, toetst de kwaliteit en controleert de budgetrealisatie.
  • Je coördineert en controleert de aannemers die het planmatig onderhoud en verduurzamingsprojecten uitvoeren.
  • Je bent aanspreekpunt voor onze bewoners(commissies), verzorgt de communicatie, beantwoordt vragen en adviseert waar nodig.
  • Je rapporteert over de voortgang van de werkzaamheden, houdt prognoses hiervan bij en doet de bijbehorende administratie.
  • Je onderhoudt incidenteel contact met externe partijen zoals gemeenten en huurdersorganisaties.
  • Je toetst de naleving van veiligheidsvoorschriften conform gestelde eisen.

Wie ben jij?

Je hebt veel energie, neemt initiatief en krijgt dingen voor elkaar. Daarbij werk je graag samen in een team, sta je sterk in je schoenen en heb je een praktische en flexibele instelling. Dankzij jouw goede sociale vaardigheden weet je mensen met je mee te krijgen.

Je hebt een mbo-opleiding gevolgd richting Bouwkunde. Je hebt kennis van onderhoud en toezicht. Daarnaast heb je meerdere jaren aantoonbare relevante werkervaring in het houden van toezicht op grote onderhoudsprojecten. Je bent in het bezit van VCA-VOL en bekend met de voor deze functie relevante wet- en regelgeving.

Wij bieden

Bij Intermaris krijg je veel ruimte voor initiatief en stimuleren we je om jezelf volop te ontwikkelen. We bieden hier ruime mogelijkheden voor. Je komt terecht in een dynamische organisatie met korte lijnen, waar je werk maatschappelijke impact heeft. We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering.

De functie is ingeschaald in functieschaal H van de CAO Woondiensten. Het salaris is per 1 januari 2023 € 3.229 - € 4.196 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Onze kantoren in Hoorn en Purmerend zijn goed bereikbaar met het OV en liggen dichtbij zowel het centrum als de uitvalswegen. Daarnaast bieden we goede thuiswerkfaciliteiten.

Solliciteren

Interesse? Mail dan jouw cv en motivatie naar solliciteren@intermaris.nl en zet de vacaturetitel in het onderwerp. Voor meer informatie kun je bellen met Iphigenia Westphal, Manager Vastgoedbeheer, telefoonnummer 06 20 01 74 43.

Een pre-employment screening maakt deel uit en een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Over Intermaris

Intermaris is met 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland een van de grotere woningcorporaties in de regio. Met ongeveer 180 collega’s werken we aan een fijn thuis voor al onze bewoners. Prettig wonen is een primaire levensbehoefte; het is de basis voor het creëren van je leven. In ons werk staat de bewoner centraal. We houden rekening met verschillen en zetten in op maatwerk waar dat kan.