Vacature Projectmedewerker Bewonersbegeleiding

Wij zoeken een enthousiaste en klantgerichte

Projectmedewerker Bewonersbegeleiding

36 uur per week

De functie  
Bij Intermaris zetten we de bewoner centraal en staat hun tevredenheid hoog in het vaandel. Als Projectmedewerker Bewonersbegeleiding ben jij naar de bewoners dan ook hét gezicht van Intermaris. In de onderhouds- en verduurzamingsprojecten ben jij het eerste aanspreekpunt. Vragen neem je weg en je weet wat er speelt bij de bewoners en in de wijk waar het project start. Door jouw inzet weten bewoners wat ze te wachten staat en staan ze positief tegenover de werkzaamheden.

Dit vind je leuk om te doen:

  • Winnen van het vertrouwen van de bewoners en hen enthousiasmeren binnen het traject.
  • Organiseren van klantcontact, op huisbezoek gaan voor het inventariseren van klantwensen en beantwoorden van klantvragen.
  • Verwonderen van klanten door net dat stapje extra te zetten.
  • Verbinden van en nauw samenwerken met collega’s.
  • Je eigen werkzaamheden prioriteren, plannen en organiseren.
  • Meedenken over en initiëren van nieuwe middelen en methodieken om de klanttevredenheid en kwaliteit van ons klantcontact (continu) te verbeteren.

Wie ben jij?

Je beschikt over goede communicatieve, schriftelijke en organiserende vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en vindt het geen probleem om af en toe in de avond te werken.

Je hebt minimaal mbo+ werk- en denkniveau. En een opleiding gevolgd in de richting van Sociaal Juridische Dienstverlening. 

Wij bieden

Je komt terecht in een dynamische organisatie met korte lijnen, waar je werk maatschappelijke impact heeft. Je krijgt bij ons veel ruimte voor initiatief en stimuleren je om jezelf volop te ontwikkelen. We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering.

De functie is ingeschaald in functieschaal G van de CAO Woondiensten. Het salaris is per 1 januari 2023 € 2.933 – € 3.789,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Onze kantoren in Hoorn en Purmerend zijn goed bereikbaar met het OV en liggen dichtbij zowel het centrum als de uitvalswegen.

Solliciteren

Interesse? Mail dan jouw cv en motivatie naar solliciteren@intermaris.nl en zet de vacaturetitel in het onderwerp. Voor meer informatie kun je bellen met Iphigenia Westphal, Manager Vastgoedbeheer, telefoonnummer 06 20 01 74 43.

Een pre-employment screening maakt deel uit en een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Over Intermaris

Intermaris is met 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland een van de grotere woningcorporaties in de regio. Met ongeveer 180 collega’s werken we aan een fijn thuis voor al onze huurders. In ons werk staat de bewoner centraal. We houden rekening met verschillen en zetten in op maatwerk waar dat kan.