De Drie Franken

Kenmerken

Locatie:
Purmerend
Wijk:
Wheermolen-Oost
Soort project:
Renovatie
Status:
In voorbereiding

Samen met bewoners en de gemeente Purmerend werken we aan een nieuw Wheermolen-Oost. In de wijk zijn verschillende gebouwen gerenoveerd en bouwen we nieuwe complexen. De Drie Franken zijn de laatste flats in het programma Wheermolen-Oost die we renoveren.

De Drie Franken willen we renoveren. We maken de flats energiezuiniger en comfortabeler. Naar verwachting starten wij begin 2025 met de voorbereidende werkzaamheden voor de renovatie van de eerste flat, het Achterhuis. De Otto Frank komt daarna en tot slot volgt het Dagboek.

Volg ook de andere plannen in de wijk op de website www.wijwheermolen.nl

Intermaris is met bewoners in gesprek
Samen met de Overleggroep 3AFF, huurdersvereniging InterWhere en de aannemer maken wij een voorstel. Hierin staan niet alleen de werkzaamheden, maar ook de extra afspraken die wij met de Overleggroep 3AFF maken. 

Nieuwe invulling plint
De plint is de benedenverdieping. Hier zijn de garages, de bergingen en de entree. Intermaris vroeg bewoners naar de wensen en ideeën voor de plint. Het idee is om de flat toekomstbestendig te maken en hierbij kijkt Intermaris naar de mogelijkheden om de plint anders in te vullen.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Wij horen het graag! Stuur een e-mail naar wheermolenoost@intermaris.nl.

Laatste update: 7 mei 2024