Nieuwe Steen-Saffier

Samen met aannemer Ooms Bouw & Ontwikkeling bouwen we in totaal 60 sociale huurappartementen aan de Saffier. Dit zijn 48 tweekamerappartementen en 12 driekamerappartementen. De woningen zijn gasloos en energiezuinig en daarmee klaar voor de toekomst!

U-vormig gebouw met groen binnenplein
In samenwerking met de gemeente Hoorn en architect BBHD is een U-vormig gebouw ontworpen met een groen binnenplein. Dit binnenplein geeft toegang tot de twee hoofdentrees van het woongebouw.

Bouwwerkzaamheden zijn gestart
De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart. In november 2021 zijn de warmtebronnen geboord. En in februari 2022 is de aannemer begonnen met heien. Dit feestelijke moment ‘de eerste paal’ vierden we samen met Wethouder Marjon Van der Ven, aannemer Ooms Bouw en Ontwikkeling en Esdégé Reigersdaal. In juni 2022 zijn de eerste wanden geplaatst op de begane grond.

Esdégé Reigersdaal huurt 20 woningen voor haar cliënten
20 woningen zijn bedoeld voor cliënten van Esdégé Reigersdaal. De overige 40 woningen zijn bedoeld voor reguliere huurders.

Start verhuur woningen naar verwachting juni/juli 2023
De 40 woningen voor reguliere huurders bieden we aan via Woonmatch West-Friesland. De woningen zijn naar verwachting in juni/juli 2023 klaar voor verhuur.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Wij horen het graag! Stuur een e-mail naar postbus.projecten@intermaris.nl  

Voor het laatst bijgewerkt op:  5 juli 2022


De beelden die u hier ziet, zijn tijdelijke beelden en daaraan kunt u geen rechten ontlenen. Als de definitieve versies beschikbaar zijn, zetten wij deze op de website.