Westervenne

Kenmerken

Locatie:
Purmerend
Wijk:
Overwhere
Soort project:
Renovatie
Aantal woningen:
130
Status:
In uitvoering
Aannemer:
Bouwbedrijf Ooijevaar
Architect:
STOL architecten
Huurcategorie:
Socialehuur

Samen met bouwbedrijf Ooijevaar maken we de Westervenne flat klaar voor de toekomst! Na de renovatie zijn alle 130 woningen in de flat volledig gasloos. En beschikken de woningen over minimaal energielabel A. Een mooi traject waarin STOL architecten in de ontwerpfase de bewonerswensen heeft meegenomen. De renovatie is in februari 2023 gestart.

Samen met de Meedenkgroep maakten wij het Renovatievoorstel 
Huurdersvereniging InterWhere adviseerde bij de gesprekken. In het Renovatievoorstel staan de renovatiewerkzaamheden in en om de woning uitgelegd. Ook bevat het voorstel het Sociaal Plan. En staat er beschreven welke extra afspraken wij maakten met de Meedenkgroep en Ooijevaar.

Persoonlijke huisbezoeken 
Wij vinden het belangrijk dat bewoners weten wat zij kunnen verwachten van de renovatie. Samen met de bewonersbegeleiders van bouwbedrijf Ooijevaar gaan we voor de start van de renovatie met alle bewoners in gesprek. Tijdens de huisbezoeken beantwoorden we alle vragen van de bewoners. 

Energiezuinige woningen klaar voor de toekomst 
Na de renovatiewerkzaamheden zijn de woningen klaar voor de toekomst. Zo krijgen de woningen onder andere kunststof kozijnen met HR++ glas. En een individuele watermeter. Daarnaast zijn de woningen na de renovatie volledig gasloos. De entree wordt vergroot en er komt een scootmobielruimte.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Wij horen het graag!  Stuur een e-mail naarrenovatie@intermaris.nl. 

Laatste update: 7 maart 2023