Zonnepanelen

Zonnepanelen

Intermaris wil haar woningen verduurzamen. Dit doen wij op verschillende manieren. Door bijvoorbeeld betere isolatie en gebruik van duurzame energiebronnen. Een van de mogelijkheden is het plaatsen van zonnepanelen. Dat is beter voor het milieu en de energiekosten worden lager.

Intermaris kan jaarlijks een beperkt aantal woningen van zonnepanelen voorzien. Per woning of wooncomplex wordt beoordeeld of deze in aanmerking komt. Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld het soort woning en de ligging. Indien uw woning in aanmerking komt, ontvangt u van ons hiervoor een voorstel. U hoeft hiervoor niets te doen. Wij of de leverancier van de zonnepanelen bespreken vervolgens met u wat dit betekent voor uw energieverbruik en portemonnee.

Intermaris plaatst alleen zonnepanelen wanneer er meerdere woningen tegelijk in aanmerking komen. Het is niet mogelijk om op individuele woningen zonnepanelen te plaatsen.

Goed voor het milieu en kostenbesparend

Indien uw woning in aanmerking komt voor zonnepanelen draagt u direct bij aan een beter milieu en kunt u kosten besparen op uw energierekening. U levert zelf een bijdrage in de vorm van een huurverhoging. Het bedrag dat u bespaart op uw elektriciteitsverbruik is hoger dan de huurverhoging zodat uw woonlasten, huur en energiekosten, omlaag gaan. Intermaris betaalt de zonnepanelen en zorgt voor de installatie. 

Alle voordelen op een rij:

 • Lagere energielasten
  U heeft uw eigen energiebron aan huis en bespaart op uw energiekosten.
 • Duurzaam, beter voor milieu
  U draagt bij aan een beter milieu.
 • U hoeft niets te kopen
  U hoeft zelf niets te kopen. Intermaris betaalt de zonnepanelen en de installatie.
 • U heeft online altijd zicht op uw opgewekte energie en verbruik
  Via uw energieleverancier heeft u inzicht in hoeveel elektriciteit u heeft opgewekt en verbruikt.

Leverancier

Intermaris werkt samen met Sungevity voor de levering en installatie van zonnepanelen. Deze beknopte gids krijgen bewoners na installatie van de panelen van Sungevity. Hierin leest u meer over bijvoorbeeld de omvormer, de meter, schoonmaak en onderhoud.

Vragen over uw zonnepanelen

Heeft u al zonnepanelen van Intermaris en heeft u hierover een vraag? Ga dan naar Mijn Intermaris.

Deel deze pagina