Een woning kopen

Bent u op zoek naar een koopwoning? Wij bieden regelmatig huurwoningen te koop aan in Hoorn en Purmerend. Soms is het ook mogelijk om uw eigen huurwoning te kopen.

Ons koopaanbod

Benieuwd naar de woningen die we te koop aanbieden? Bekijk hieronder ons aanbod van koopwoningen.

Uw eigen huurwoning kopen

Bieden wij uw huurwoning te koop aan? Dan kunt u uw eigen huurwoning kopen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voorrang op koopwoningen als huurder bij Intermaris     

Bent u huurder bij Intermaris? Én bereid om minimaal de vraagprijs te betalen voor een woning die wij te koop aanbieden? Dan krijgt u voorrang bij de verkoop. Zelfs als iemand die niet bij ons huurt een hoger bod doet. Doen meerdere huurders een bod? Dan gaat de woning naar de huurder die het hoogste biedt. U krijgt als huurder voorrang op koopwoningen tot een bepaalde datum. Die datum vindt u in de woningadvertentie.

Koopwoningen Purmerend

Onze woningen in Purmerend worden verkocht via Sopar Makelaars. Hieronder vindt u het actuele aanbod. Heeft u interesse? Neem contact op met Sopar Makelaars. Door te klikken op de foto wordt u doorgelinkt naar de juiste pagina.

Sportlaan 31
1442 EA - Purmerend
€ 219.000,- k.k.

Koopwoningen Hoorn

Onze woningen in Gemeente Hoorn worden verkocht via Vidra Vastgoed. Hieronder vindt u het actuele aanbod. Heeft u interesse? Neem contact op met Vidra Vastgoed. Door te klikken op de foto wordt u doorgelinkt naar de juiste pagina.

Ossenweide 22
1689 MR - Zwaag
€ 255.000,- k.k.

Veel gevraagd over Mijn huurwoning kopen

Kan ik mijn eigen huurwoning ook kopen?

Algemeen

Als huurder kunt u in sommige gevallen uw woning van ons kopen. Wilt u weten of u uw woning kunt kopen? Neem dan contact met ons op.