Werken bij Intermaris

Wist je dat Intermaris met haar 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland één van de grotere corporaties in de regio is? Samen met onze collega’s werken we dagelijks aan een fijn thuis voor al onze huurders. In ons werk staat de bewoner centraal. We houden rekening met verschillen en zetten in op maatwerk waar dat kan. Dit vraagt om creativiteit van al onze collega’s. Wie weet ben jij straks een van hen!​

Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures. Heb je jouw ideale vacature gevonden? Reageer dan snel en solliciteer.

Vacatures

Opzichter dagelijks onderhoud

  • 36 uur per week
  • Standplaats Hoorn
  • € 3.552 - € 4.727

Als een van de vijf opzichters dagelijks onderhoud zoek je naar de juiste oplossing voor complexe reparatievraagstukken en storingsonderhoud.

bekijk de vacature

Marketing en communicatie stagiair(e)

  • Minimaal 2 dagen per week
  • Standplaats Hoorn
  • Stagevergoeding

Tijdens je stage ondersteun je de afdeling Communicatie van Intermaris. Hier krijg je de ruimte om veel te leren, maar ook om zelfstandig aan de slag te gaan.

bekijk de vacature

Hoe het is om bij ons te werken

Arbeidsvoorwaarden

Een gezonde, inspirerende en veilige werkomgeving staat bij ons voorop. Uiteraard ontvang je waardering voor je werk, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. 

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden

Achter de schermen

Bij Intermaris besteden we veel aandacht aan fijn werken. Daar horen ook bedrijfsuitjes, bijeenkomsten en borrels bij. Zo organiseren we iedere maand een Zeepkist. En je kunt lid worden van de Personeelsvereniging!

Neem een kijkje achter de schermen 

Jouw nieuwe collega's

Werken bij Intermaris is meer dan een baan alleen. Je betekent echt wat voor de huurder en de maatschappij en kunt het verschil maken. Onze medewerkers vertellen graag zelf hoe het is om bij ons te werken.

Leer jouw nieuwe collega's kennen

Feiten en cijfers