Werken bij Intermaris

Wist je dat Intermaris met haar 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland één van de grotere corporaties in de regio is? Samen met onze collega’s werken we dagelijks aan een fijn thuis voor al onze huurders. In ons werk staat de bewoner centraal. We houden rekening met verschillen en zetten in op maatwerk waar dat kan. Dit vraagt om creativiteit van al onze collega’s. Wie weet ben jij straks een van hen!​

Meteen solliciteren
Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures. Heb je jouw ideale vacature gevonden? Reageer dan snel en solliciteer.

Acquisitie naar aanleiding van onze openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Hoe het is om bij ons te werken

Je thuis voelen bij Intermaris is belangrijk voor onze bewoners, maar ook voor onze collega’s. Een gezonde, inspirerende en veilige werkomgeving staat bij ons voorop. Goed werkgeverschap ervaren wij dan ook als onze plicht. Uiteraard ontvang je waardering voor je werk, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden wij:

  • een 36-urige werkweek.
  • een salaris gebaseerd op de cao Woondiensten.
  • acht procent vakantiegeld uitbetaald in mei.
  • een eindejaarsuitkering.
  • een goede pensioenregeling via Stichting Pensioenfonds Woningcorporaties (SPW).
  • 100 procent vergoeding woon-werkverkeer met het ov. Reis je met de auto? Dan ontvang je een vergoeding van € 0,21 cent per kilometer. Kom je met jouw eigen fiets? Dan ontvang je € 0,25 cent per kilometer. 

Naast de afspraken die zijn gemaakt in de CAO Woondiensten, biedt Intermaris ook aanvullende arbeidsvoorwaarden. Vitaliteit, duurzaamheid, fijn werken en persoonlijk leiderschap staan bij ons voorop! En dat zie je terug in onze aanvullende arbeidsvoorwaarden. We zetten ze voor je op een rij:

Opleidingen en trainingen
Dat je jezelf ontwikkelt vinden we erg belangrijk. We zetten in op een continue ontwikkeling en professionalisering van al onze collega’s. Inmiddels zijn dat er ruim 180. Daar investeren we dan ook graag in. Vijf procent van de totale loonsom besteden we daarom aan opleidingen en trainingen. Jij bepaalt hoe, wanneer en waaraan je dat besteedt. Als het maar bijdraagt aan jouw loopbaanontwikkeling.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze afdeling Personeel en Organisatie via solliciteren@intermaris.nl