Geen objecten gevonden

Veilig mailen

Veilig mailen met Intermaris

Bij Intermaris vinden wij veilig mailen met onze bewoners en partners belangrijk. Soms versturen we via e-mail ook documenten. Denk hierbij aan een huurcontract. Of vragen we huurders of partners om ons een document via e-mail toe te sturen, zoals een inkomensverklaring. In deze documenten staat persoonlijke informatie, zoals uw bankrekeningnummer, of de hoogte van uw inkomen. Op deze pagina leest hoe u veilig informatie met ons kunt delen via e-mail.

U kunt een beveiligde e-mail van ons krijgen

Intermaris werkt met het computersysteem Smartlockr om veilig met u te mailen. Daardoor kan de e-mail op twee manieren beveiligd zijn.

  • Met een wachtwoord. U kunt de e-mail of het document in de bijlagen alleen lezen als u een wachtwoord invoert. Dit wachtwoord staat in de e-mail zelf, of u krijgt van ons een aparte e-mail.
  • Met een wachtwoord én een sms. U kunt de e-mail of het document in de bijlagen alleen lezen als u een wachtwoord én een sms-code invoert. Dit wachtwoord staat in de e-mail zelf, of u krijgt van ons een aparte e-mail. U ontvangt ook een sms.

Wij vragen u om een beveiligde e-mail toe te sturen

Soms vragen we u via e-mail een persoonlijk document naar ons terug te sturen. Bijvoorbeeld een inkomensverklaring. We willen graag dat uw document veilig bij ons aankomt.  U kunt het document terugsturen door onze e-mail te beantwoorden. Hoe u dat doet, staat in onze e-mail. Het document dat u ons stuurt, is dan automatisch beveiligd. Heeft u twijfels of de e-mail door ons gestuurd is? Neem dan altijd contact met ons op.

 

Logo Smartlockr

Veilig mailen met Smartlockr

Om te voorkomen dat persoonlijke informatie met de verkeerde persoon wordt gedeeld, werkt Intermaris met een handig computersysteem. Dat systeem heet Smartlockr. We gebruiken het systeem bij het schrijven van een e-mail. Smartlockr waarschuwt de schrijver van de e-mail met meldingen als er in de e-mail gevoelige informatie staat. Dan wordt de e-mail automatisch beveiligd. Zo komt de e-mail met gevoelige informatie niet bij de verkeerde persoon terecht.

Deel deze pagina