Aanbod koopwoningen

Soms is het mogelijk om uw eigen huurwoning te kopen. Ook bieden wij regelmatig huurwoningen te koop aan in Hoorn en Purmerend.

Uw eigen huurwoning kopen

Dat kan als uw woning bij Intermaris op de lijst met te verkopen woningen staat. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

Als u huurder bent bij Intermaris krijgt u voorrang

Bent u bereid om minimaal de vraagprijs te betalen voor een woning die wij te koop aanbieden? Dan krijgt u voorrang bij de verkoop. Zelfs wanneer iemand die niet huurt bij Intermaris een hoger bod wil doen. Doen meer huurders een bod? Dan gaat de woning naar de huurder met het hoogste bod. Zijn er geen biedingen van huurders of biedt u als huurder onder de vraagprijs? Dan gaat de woning naar degene met het hoogste bod. U krijgt als huurder gegarandeerd voorrang bij de verkoop tot een bepaalde datum. Die datum leest u in de woningadvertentie.

Ons aanbod

Hoorn

Nok 39
1628 GB - Hoorn
€ 260.000,- k.k.

Paardenweide 130
1689 MG - Zwaag
€ 245.000,- k.k.

Stoelenmatter 37
1625 WR - Hoorn
€ 250.000,- k.k.

Florastraat 45
1695 BH - Blokker
€ 275.000,- k.k.

Kapberg 1
1689 DD - Zwaag
€ 240.000,- k.k.

Onze makelaar in Hoorn is Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs

Purmerend

Onze makelaar in Purmerend is Sopar Makelaars.

Wilt u op de hoogte blijven van het koopaanbod?

U kunt een zoekopdracht aanmaken op funda.nl. Zo ontvangt u alle koopwoningen die binnen uw zoekopdracht vallen in uw mailbox.

Starterslening

Lijkt het kopen van een eerste huis voor u een onbereikbare droom? In de gemeenten Hoorn en Purmerend kunt u als starter, onder bepaalde voorwaarden, in aanmerking komen voor een starterslening. Met de starterslening leent u op een verantwoorde manier nét dat beetje extra, zodat u misschien wel uw eerste droomhuis kunt kopen.

Deel deze pagina