Actueel huuraanbod

U bent op zoek naar een huurwoning die bij u past in de regio’s Hoorn (West-Friesland) of Purmerend (Waterland). In een prettige omgeving. In dat geval heten wij u van harte welkom bij Intermaris! Wij verhuren sociale huurwoningen en appartementen, vrije sectorwoningen en garageboxen.

Actueel aanbod sociale huurwoningen

Bent u op zoek naar een sociale huurwoning? Wij bieden onze sociale huurwoningen aan op Woonmatch. Klik op de regio waar u wilt wonen en zoek de huurwoning die bij u past. 
Let op: Woonmatch heeft ook een app. Via de app is het zoeken naar en reageren op een woning makkelijker. Download de app in de App Store of via Google Play!

Op zoek naar een sociale huurwoning? Zo werkt het!

Woningruil, iets voor u?

Huurt u al bij Intermaris maar is uw woning te groot of te klein? Wilt u liever gelijksvloers wonen of verhuizen naar een andere plaats? U kunt uw woning ruilen met een andere (sociale) huurwoning in heel Nederland. Hoe dit werkt leest u op onze pagina over woningruil

Inschrijven voor sociale huurwoning

Wij richten ons op mensen met een gezamenlijk bruto jaarinkomen tot en met € 40.024 (prijspeil 2021). Wilt u zich inschrijven voor een woning van Intermaris? Klik dan hier.

Deel deze pagina