Kunst voor de Stad – voor kids!

Wij zijn op zoek naar creatievelingen uit Hoorn van 8 tot en met 16 jaar! Maak jij schilderijen, teken je graag of maak je andere kunstwerken? Meld je dan aan voor Kunst voor de Stad – voor Kids! In de hal van Huis voor de Stad hebben we een tentoonstelling waar kinderen uit de gemeente Hoorn hun kunstwerk kunnen exposeren. Lijkt dit jou leuk? Meld je dan snel aan!

Wat is Huis voor de Stad?
Intermaris zit in het gebouw ‘Huis voor de Stad’ aan de Maelsonstraat in Hoorn. In het Huis voor de Stad zitten verschillende maatschappelijke organisaties, waar wij regelmatig mee samenwerken. In Huis voor de Stad komen dus verschillende mensen samen.

In het Huis voor de Stad hebben we ruimte voor mooie kunstwerken. We willen graag creatieve kinderen van 8 tot en met 16 jaar uit de gemeente Hoorn de kans bieden om hun kunstwerk tentoon te stellen. Op 1 november start de tentoonstelling in de hal. De kunst hangt zes maanden in de hal. Daarna maken we plek voor nieuwe kunstwerken. Zo zal er steeds een andere tentoonstelling te zien zijn in Huis voor de Stad.

Belangrijk om te weten

  • Alleen kinderen van 8 tot en met 16 jaar uit de gemeente Hoorn mogen zich aanmelden.
  • De kinderen moeten toestemming van hun ouder(s) en/of verzorger(s) hebben.
  • Het kunstwerk mag een maximale afmeting van 100 x 80 cm hebben (inclusief eventuele lijst).
  • Het kunstwerk moet gespannen zijn en een bevestigingspunt hebben zodat we het op kunnen hangen.
  • De contactgegevens van de ouder(s) en/of verzorger(s) moet op het kunstwerk staan.
  • Is het kunstwerk te koop? Dan bepaalt het kind samen met ouder(s) en/of verzorger(s) de verkoopprijs. De ouder(s) en/of verzorger(s) regelen de verkoop zelf met de geïnteresseerde.

Wil jij jouw kunst tentoonstellen in Huis voor de Stad?
Stuur dan voor 1 oktober een mail naar infokunstvoordestad@intermaris.nl. Stuur in de mail:

  • een foto van het kunstwerk;
  • naam, adres en telefoonnummer, zowel van het kind als van de ouder(s)/verzorger(s)
  • afmetingen van het schilderij.

We zien jouw aanmelding graag verschijnen! Wordt jouw kunstwerk uitgekozen om tentoon te stellen? Dan nemen wij contact met je op. Je kunt op 30 oktober tussen 15.00 en 17.00 uur het kunstwerk inleveren. Wij hangen het kunstwerk op.

Heb je nog vragen? Mail dan naar infokunstvoordestad@intermaris.nl.